Descriere: Un forum pentru cei care au probleme in counter-strike.Oferim ajutor in counter-strike ,dar mai avem si categoria despre Design pentru cei interesati.
Detinem 3 servere de counter-strike ,totusi este o comunitate in crestere deocamdata.
Adresa: http://lg-idle.ro
Nu oblig pe nimeni sa intre cine este interesat sa ma ajute cu comunitatea sau are probleme in ce am specificat mai sus sa posteze pe forum:)
lg-idle.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: lg-idle.ro
Schimba butoanele de la tema

pai nu am

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Un forum ca oricare altu. Sa incep:
Modificari la design = 0(nu ai banner/nu ai schimbat iconitele etc.)
Categoriile = praf , copiate de la alte forumuri , daca tu ai cunostinte importante din toate jocurile care le-ai pus acolo...nu cred ca tu stii sa faci servere de wow(fara bug-uri) sau sa aduci imbunatatiri jocurilor care le-ai scris acolo. Oricum sunt prea multe categorii.
Bafta cu el , o sa ai nevoie , de obicei forumurile alea nu prea rezista mai mult de o luna , doua.
Modificari la design = 0(nu ai banner/nu ai schimbat iconitele etc.)
Categoriile = praf , copiate de la alte forumuri , daca tu ai cunostinte importante din toate jocurile care le-ai pus acolo...nu cred ca tu stii sa faci servere de wow(fara bug-uri) sau sa aduci imbunatatiri jocurilor care le-ai scris acolo. Oricum sunt prea multe categorii.
Bafta cu el , o sa ai nevoie , de obicei forumurile alea nu prea rezista mai mult de o luna , doua.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Acum merge. O părere , schimbă tema. E super naspa.
- Gotyc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.x
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
sa nu te intrebi de ce nu ai membri actvi!
tema lasa de dorit sunt site-uri care fac teme etc!
cauta si tu ceti place!
tema lasa de dorit sunt site-uri care fac teme etc!
cauta si tu ceti place!