Ideea mi-a venit urmarind discutiile aprinse de pe site-urile romanesti. Se vrea a fi un loc unde pur si simplu sa iti spui oful si necazul, nimic mai mult.
Suntem la inceput, asa ca primim sugestii, sfaturi chiar si critici.
Frustrati.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Frustrati.ro
Interesanta ideea, dar parca nu prea iti vine sa iti spui necazurile in fata unor oameni pe care nu ii cunosti !

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Destul de frumusica tema,structura...dar ideea e cam suflata.megeo are dreptate..
Oricum,sper sa aduni frustrati si sa ai Bafta!

Oricum,sper sa aduni frustrati si sa ai Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
VDC fiind ce?
google mi-a dat o gramada de raspunsuri, dar nimic nu ma duce cu ideea la o tema asemanatoare forumului meu.
remarca legata de faptul ca e suflata tema, nu stiu ce sa zic, voi ati vazut comentariile de pe site-urile de stiri unde parca nu se mai termina, hai sa le zicem frumos, discutiile in contradictoriu?
ma indoiesc ca ele au loc din prea multa fericire si multumire, eu as zice ca e o gramada de frustrare adunata in romani, deci o tema cat se poate de actuala as spune eu. daca aveti niste contra argumente sunt mai mult decat dispusa sa le ascult.
google mi-a dat o gramada de raspunsuri, dar nimic nu ma duce cu ideea la o tema asemanatoare forumului meu.
remarca legata de faptul ca e suflata tema, nu stiu ce sa zic, voi ati vazut comentariile de pe site-urile de stiri unde parca nu se mai termina, hai sa le zicem frumos, discutiile in contradictoriu?
ma indoiesc ca ele au loc din prea multa fericire si multumire, eu as zice ca e o gramada de frustrare adunata in romani, deci o tema cat se poate de actuala as spune eu. daca aveti niste contra argumente sunt mai mult decat dispusa sa le ascult.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Vezi aici ce e VDC.hbunny scrie:VDC fiind ce?
spiridusu e plecat in vacanta !