Utilizatorii au acces pe intreg forumul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Utilizatorii au acces pe intreg forumul
Deci cum sa va explic am vrut sa ii dau unui utilizator pe care il adaugasem intr-un grup facut de mine un acces pe o anumita categorie ,adica eu vroiam sa ii dau sa poata inchide topicuri ,sa le redeschida si etc,dar cand am testat eu chestia asta nu mergea sa inchida si astea apoi am intrat in panoul administratorului/permisiuni/permisiuni utilizatori , am adaugat numele si am dat mai intai la permisiuni utilizator ,dar acolo scria ca doar topicurile lui le poate inchide/modifica/etc atunci cand am vazut am dat la permisiuni moderator global si a mers dupa aceea ca acest utilizator bagat in grup sa inchida topicurile din acea categorie sa le modifice si astea ,dar problema este ca poate face asta pe tot forumul nu numai in categoria aceea.cum fac sa aive acces doar pe categoria dorita de mine?adica doar acolo sa aive accesul total de a inchide topicuri,ale muta,deschide ,etc nu peste tot