Permisiuniile Grupurilor !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
H@ck
Nou venit

Permisiuniile Grupurilor !

Mesaj de H@ck »

Salut,

Am si eu o problema la forum phpbb3 cu permisiuniile grupuriilor de administratori / moderatori etc.
Am da unui user rangul de moderator si el avea acces la Administration Control Panel (ACP) cea ce nu e bine !
Caut pe cineva care sa ma ajute / sa imi faca el permisiuniile la toate grupuriile pe care le am .
Astept raspuns.
www.HlStrike.Net - Totul despre Counter Strike & PhotoShop
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Permisiuniile Grupurilor !

Mesaj de dorin »

Pentru mine nu e prea clar ce ai facut. Vroia sa faci un moderator si el are acces la ACP ? Inseamna ca l-ai facut administrator sau grupul moderatorilor are acces la ACP. In acest caz nu ai setate corect permisiunile. Poti arunca o privire aici sa vezi cum ar trebui setate permisiunile.
H@ck
Nou venit

Mesaj de H@ck »

Da dorine dar e naspa ca e in engleza...daca ai putea sami lasi id-ul tau de messenger sau sa intri direct pe forum iti pun administrator si le faci tu te rog...
@ Da nu sunt setate bine permisiuniile la grupuri.
Forumul este: www.hlstrike.net
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

H@ck scrie:Da dorine dar e naspa ca e in engleza...daca ai putea sami lasi id-ul tau de messenger sau sa intri direct pe forum iti pun administrator si le faci tu te rog...
Forumul este: http://www.hlstrike.net
Nu pot face asta si nici nu e recomandabil sa faci asta cu nicio alta persoana.
Cel mai bine este sa incerci tu singur sa rezolvi problema si astfel pe viitor vei sti cum sa faci fara sa mai apelezi la nimeni. Din cate stiu acordarea de persmisiuni de moderare nu are nicio legatura cu ACP. Verifica sa nu-l fi inclus pe respectivul utilizator in grupul de administratori !
H@ck
Nou venit

Mesaj de H@ck »

dorin scrie:
H@ck scrie:Da dorine dar e naspa ca e in engleza...daca ai putea sami lasi id-ul tau de messenger sau sa intri direct pe forum iti pun administrator si le faci tu te rog...
Forumul este: http://www.hlstrike.net
Nu pot face asta si nici nu e recomandabil sa faci asta cu nicio alta persoana.
Cel mai bine este sa incerci tu singur sa rezolvi problema si astfel pe viitor vei sti cum sa faci fara sa mai apelezi la nimeni. Din cate stiu acordarea de persmisiuni de moderare nu are nicio legatura cu ACP. Verifica sa nu-l fi inclus pe respectivul utilizator in grupul de administratori !
NU ! E la grupul de moderatori , rankul de moderator si are acces la ACP , deci nu sunt puse bine permisiuniile la grupuri...iar eu nu ma pricep...
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”