TownWars :: Jocul luptelor moderne

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
AndyM09
Utilizator înregistrat

TownWars :: Jocul luptelor moderne

Mesaj de AndyM09 »

Salut.
Sunt Andymm70.
Din pacate nu mai stiu parola, iar emailul ala nu-l mai am de cativa ani.
Poate v-ati dat seama cu ce ma ocup eu...
viewtopic.php?f=44&t=13095
viewtopic.php?f=44&t=14038 (momentan nu mai merge, dar am sa-l redeschid in Iunie 2009)
viewtopic.php?f=43&t=11236 (nu mai merge de vreo 10 luni)

Pai daca nu prinserati, va spun eu.
Fac jocuri browser based.
Am observat ca lumea este innebunita dupa jocuri cu lupte, si alte astea... ce am eu mai sus, sunt jocuri doar pentru o anumita categorie de oameni. (impatimitii de camioane, trenuri, autobuze).

Ei bine, mi-am luat inima-n dinti, si am facut si eu un astfel de joc foarte complex, ce mi-a luat aproximativ 2 luni sa lucrez la el, fata de cele 3 zile, la EvoTrain :lol:

Toate jocurile de acest gen au numai lupte medievale-n cap... Petrecute acum sute de ani.
Eu am vrut sa fac unul ce se petrece intr-un timp mai apropiat zilelor noastre.

Jocul e deschis de vreo 3 zile, sa caut cu alti prieteni buguri si sa le repar. Am avut ceva de lucru...
Mai am un bug pe care habar nu am sa-l rezolv.
La unii jucatori, la timere, in loc sa le apara cat timp mai au pana ajunge la 0:00:00, apare NaN:NaN:NaN, insa doar uneori, si daca intru eu pe contul lor, apare cum trebuie timeru :( .
Faza e ca nu stiu JavaScript absolut de loc, doar sa modific pe-aici pe-acolo, ca altfel cred ca as repara si asta....
Nu zic, ca acum nu mai are buguri, dar am reparat multe :).
Ei bine... vorba multa, saracia omului.
Daca doriti sa incercati jocul, il gasiti aici: http://townwars.net (astazi noapte, adica intre 31 mai 2:00-3:00 AM, pana la 11:00-12:00 AM, jocul nu va functiona, deoarece inchid serverul (e pe VPS personal, si vreau sa mai am cateva nopti fara zgomot, pana va fi mai popular, dup-aia o sa-l mut in alta camera, sa fie aprins 24/24))

Pai cam atat...
Designul nu este original, este clonat de un prieten dupa unul de la sims, stiu ca pare prea funny pentru ideea jocului, eu vroiam sa fac un joc browser based, inspirat dupa ideea Sims-ului, dar m-am reuorientat, insa alt design mai bun, nu am, deci va rog sa nu-mi recomandati schimbarea designului....

Deci....

http://townwars.net
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: TownWars :: Jocul luptelor moderne

Mesaj de Myky »

Felictarile mele , e reusit. Mult mai complex decat celelalte jocuri ale tale, te-ai intrecut pe tine insati ! :)
AndyM09
Utilizator înregistrat

Mesaj de AndyM09 »

Multumesc :D
Nu ma asteptam sa ma laude cineva din prima. :lol:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Travian mai...simplut?
Frumos...Ce sa zic?Designul e cam slabut...dar e ok pentru inceput.
Multa bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

spiridusu_l1 scrie:Travian mai...simplut?
Frumos...Ce sa zic?Designul e cam slabut...dar e ok pentru inceput.
Multa bafta!
Spiridusule, e mult mai mult decat trivian , luptele se dau in epoca noastra , fiind mai la curent cu ceea ce se intampla in lume pe plan finaniciar si politic putem sa il jucam mult mai simplu. Parerea mea. :)
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”