forum "Generalitati"

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Doriti un forum "Generalitati", in care sa discutati despre orice?

Da
5
50%
Nu
5
50%

Voturi totale: 10

flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

forum "Generalitati"

Mesaj de flowers »

Am citit acum cateva minute un mesaj al lui SandraSabrina, era ceva despre automobile. Dupa putin timp, mesajul i-a for sters. Probabil nu de tot, cred exista un forum ascuns de Recycle Bin. "Numărul total de mesaje: 1", dar cand dau click pe Caută toate mesajele lui SandraSabrina, scrie mesaj "Nici un subiect sau mesaj nu îndeplineşte criteriul introdus la căutare"

Poate ar fi cazul sa avem si noi la fel ca la phpbb.com un forum de "Generalitati" unde sa se scrie despre orice si un forum de "Test" in care sa se faca diverse incercari.
Non-phpBB specific

General Discussion
Post non-phpBB related topics here. Post if you have a point or worthwhile comment, don't post just to increase your post count!
Moderator Moderator Team

Test Me
Do ALL testing here!
Moderator Moderator Team
Chiar nu v-ati plictisit de replica: "Aceasta nu tine de phpBB, subiectul este inchis!"? El ar putea fi continuat foarte bine in "Generalitati", acolo as citi si reclama (cine stie, poate pot sa cumpar o placa video second hand), as rade de bancuri, as vedea filmele sau as asculta muzica recomandata de cineva sau as afla cine isi serbeaza ziua de nastere din comunitatea phpBB Romania. Cateodata te saturi de aceeasi mancare de cartofi si mai vrei si pizza. Membrii n-ar trebui sa plece sa caute raspuns la anumite intrebari in alta parte (poate nici nu s-ar mai intoarce), ci sa gaseasca aici, daca e posibil. V-ati gandit ca cineva care a rezolvat o problema de phpNuke la "Generalitati" ar putea sa incerce sa instaleze si phpBB si sa devina un client fidel al acestuia?
Ultima oară modificat 01-Dec-2004, 01:07:26 de către flowers, modificat 1 dată în total.
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

parerile sunt impartite. EU spun asa: "Generalitati" hmmm nu mi se pare o idee buna. De ce? phpbb.ro a pastrat pana acuma un mediu profesionist cu topicuri legate de phpBB. Generalitati, va duce la o serie de discutii postate aiurea prin forum. Scopul comunitatii phpBB.ro este de a ajuta/informa despre phpbb. Pentru astfel de discutii "generale" exista alte forumuri. In plus phpbb.ro detine o sectiune numita "Diverse" in care se poate discuta orice, dar bineinteles pastrand un subiect legat de phpBB.

c'ya :mrgreen:
dede
Nou venit

Mesaj de dede »

Sunt de aceeasi parere. Exista nenumarate forumuri, in care ne putem lasa imaginatia sa zburde in voie. Am apreciat inca de la inceput ordinea de pe phpbb.ro . Aceasta rigoare poate parea frustranta, dar, personal, cand intru pe acest forum ma astept sa gasesc doar informatii legate de phpBB.

Aaaa, si cred ca mesajul a fost sters definitiv, doar ca numarul de mesaje nu este decrementat.
Iar in ce priveste forumul de "Test", la ce te-ai gandit? Ce incercari? M-ai facut curios :roll:

Enjoy,
D.
danielt
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

flowers a intuit bine... există un forum de "Topicuri şi mesaje şterse" unde sunt păstrate mesajele ce nu sunt legate de phpbb. Motivul ţine de păstrarea unei evidenţe.

Pentru teste există forumul din stiluri demo: stiluri_demo/index.php .

În general sunt şterse doar acele mesaje ce nu au nici o legătură cu forumul... cu subiectul forumului... reclame, mesaje aiurea etc. In cazul acesta, mesajul conţine două url-uri de reclamă.
flowers

Mesaj de flowers »

IronAngel scrie:parerile sunt impartite.
In chestiuni de opinii diferite, se recomanda votul. :lol: Voi genera un chestionar daca Adminii vor fi de acord.
IronAngel scrie:Generalitati, va duce la o serie de discutii postate aiurea prin forum.
Tocmai ca va duce in sens invers. Mesajele care nu au legatura cu phpBB vor lua calea "Generalitati", cele de test, spam si altele se vor duce la "Spam/Recycle Bin/Test" dupa modelul Smartor Site. In felul asta se curata forumul phpBB.ro si e ajutata si functia Căutare daca forumul "Test" devine vizibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Hai sa nu inventam noi roata, daca la altii merge, atunci mai mult ca sigur ca si la noi. Mai scapa cate unu care isi instaleaza pentru prima oara phphBB, pune un template, e extraordinar de fericit si trebuie neaparat sa spuna asta in forum cu 1000 :D de zambete. Dar...la un moment dat modifica un fisier si forumul sau nu mai merge, bineinteles e trist :(. Sigur ca n-a facut backup! Sincer, 90% din timp mi-o petrec citind astfel de mesaje.
IronAngel scrie:Pentru astfel de discutii "generale" exista alte forumuri.
Nimeni nu te obliga sa citesti in "Generalitati", daca vrei numai raspunsuri de specialitate, ai forumuri dedicate. Mi se pare un plus de respect ca mesajele unora care au nimerit aici din gresala sa nu fie sterse, iar ei sa nu fie dati afara cu un sut in fund si cu o palma peste ceafa ca n-au loc in comunitate. Treaba e cum ii facem sa ramana aici si sa-i atragem catre phpBB.
flowers

Mesaj de flowers »

De ce oare da revista Chip un premiu pentru cel mai bun banc luna de luna? Ce legatura e intre ras si calculatoare? :lol:
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

eu spun ca fiecare se organizeaza dupa cum crede ca este mai bine.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Eu spun NU pentru un forum general.... recent, m-am gandit la un forum de teste dar mi-am dat seama ca nu e necesar.

Daca vrei sa cumperi un TV Tuner intri la o firma specializata sau la okazii si nu astepti aici un mesaj ... parerea mea!
flowers

Mesaj de flowers »

1 decembrie, La multi ani Romania !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”