Boti

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Boti

Mesaj de david06083 »

As vrea sa stiu si eu cum as putea sa fac botii sa-mi viziteze forumu mai des....ca pana acum doar yahoo,baidu si google m-au vizitat de vreo 3 ori(de 3 ori intro luna...deci stau f rau) si atat....inainte...cand aveam forumu vechi aveam toata ziua 4-5 boti online...acuma ii vad ffffff rar!

E cumva legata de faptu ca nu am robots.txt? Daca e legat de acesta spuneti-mi va rog cum sa fac acest fisier!

Multumesc anticipat!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Boti

Mesaj de dorin »

Da, are un rol foarte important acel fisier, dar nu numai. De exemplu toate site-urile dinamice, inclusiv phpBB, sunt indexate mai greu de motoarele de cautare. Exista insa alternative, SEO MOD, xml sitemap, etc. Mai multe gasesti pe Google.

Mai multe despre robots.txt gasesti aici.
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Re: Boti

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:Da, are un rol foarte important acel fisier, dar nu numai. De exemplu toate site-urile dinamice, inclusiv phpBB, sunt indexate mai greu de motoarele de cautare. Exista insa alternative, SEO MOD, xml sitemap, etc. Mai multe gasesti pe Google.

Mai multe despre robots.txt gasesti aici.

Sitemap am facut deja dar vreau si robots.txt pt k ma viziteaza botii ffff greu! Extrem de greu chiar! De indexare...ca e putina sau deloc nu mai spun! Voi incerca linku!

P.S. As dori si niste informatii despre ce sa pun sa blocheze botii!(unde sa nu se uite adik, ce sa nu indexeze)
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”