O mica problema..

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Mike
Nou venit

O mica problema..

Mesaj de Mike »

Am facut un update de la 3.0.4 la 3.0.5 . Toate bune si frumoasa pana cand am incercat sa fac un restore. Imi tot dadea o eroare. Ca sa va spun ce si cum am facut.

1- Am instalat 3.0.5(nou)
2- Am dat database_update(m-a trecut la 3.0.0, nu stiu ce am gresit, am facut ca la carte, ic eu..)
3- Cand am incercat sa fac restore mi-a dat eroarea asta:

Cod: Selectaţi tot

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Lost connection to MySQL server during query [2013]

SQL
Si de aici tot apar probleme, ba imi arata ceva nou pe forum(topicuri, useri), ba nu face absolut nimica.
Am incercat pe 2 site-uri diferite si imi da aceasi eroare.
Nu stiu ce detalii sa a mai dau, dar daca e spuneti-mi si vi le dau.

Spor!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: O mica problema..

Mesaj de dorin »

Sa faci restore pe un phpBB 3.0.5 cu o baza de date salvata sub o versiune veche nu va functiona niciodata :!:

Prima data trebuie sa te lamuresti sub ce versiune ai salvat BD.
Apoi va trebui sa instalezi acea versiune de phpBB sa faci restore la BD si ulterior sa faci update pana la 3.0.5.
Mike
Nou venit

Mesaj de Mike »

1- Buckup-ul a fost facut cand eram la versiunea 3.0.4
2- Am citit undeva pe phpbb.com(nu mai stiu linkul), unde zicea unul ca a avut aceasi problema(a sters tot, a instalat 3.0.5) si ei au dat un raspuns pe care eu nu l-am inteles(de aceea am venit aici)
3- Forumul merge(cat de cat, nu mai merge sa d-ai click direct pe user si grupuri). Deci totusi se poate face ceva..
4- Vreau sa stiu daca e vreo solutie in care eu pot instala 3.0.5(asta dupa ce am sters mai tot, au ramas doar file, store si styles) si sa fac restore

Multumiri anticipate!
Adrian1
Nou venit

Mesaj de Adrian1 »

Din cite stiu eu optiunea de a suporta backup in 300.5 a fost elimnta(insa exista un mod pentru asa ceva.)
Daca vrei sa utilizezi backupul dat, poti sa incerci asta:
1.Faci un forum nou de testare cu versiunea 3.0.4
2.Instalezi backupul de la versiunea data.
3.Rulezi updatul pentru baza de data care iti va converti baza ta de data in una compatibila cu 3.0.5
4.Faci backup ica odata si acuma o sa o poti utiliza fara probleme in forumul tau 3.0.5
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”