Problema Topik

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
akula_1986
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema Topik

Mesaj de akula_1986 »

Stai asa ca nu inteleg de ce imi inchizi topikul Muzet , nu am voie sa imi spun o parere sau ce? Prin propie nu inseamna neaparat ca sunt tot eu autorul temei (asa ca nu te mai da destept) , iar ca daca aveam destule cunostinte o modificam fara sa cer ajutorul phpbb.ro (deci iar ai gresit) . Si stai asa ca nu inteleg daca tu esti administrator aici asta inseamna ca ai si dreptul sa iti bati joc sau cum face dorin (moderator care nu a stiut decat sa faca +2 posturi ), ca in rest nu m-a lamurit cu nimic . Nu inteleg cu ce am gresit de imi spui ca "Noua nu ne plac userii gen tu, tocmai de-asta inchid topicul." ? Am incalcat regulamentul cu ceva sau nu inteleg ? Mai bine spune-mi de la inceput nu vrei sa ma ajuti sau nu stii sau nu imi spui nimic poate vine un utilizator sa ma ajute nu scrie nicaieri ca esti obligat sa imi raspunzi la topik .

Ce e bataia asta de joc ? Asa tratezi tu oamenii care nu iti convin in momentul cand vin cu un argument sau ce ? Am jignit pe cineva ? E vina mea ca dorin mi-a raspuns cum mi-a raspuns ? Ai impresia ca daca imi inchizi un topik imi inchizi si gura ? Ce ai sa faci ai sa imi stergi sau inchizi si topikul asta sa imi demonstrezi cat esti tu de "puternic" sau copil ?Ai impresia ca toti avem 17 ani si ca ne tragem de sireturi sau nu inteleg !!! Pai ori e forum public ori ne batem joc ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Problema Topik

Mesaj de bogdan »

Caldura mare in Romania zilele astea... Altfel nu se explica tensiunea asta :)

Nu incerc sa iau partea vreunei parti dar cred ca e bine sa fim mai toleranti.

Din lipsa de timp nu mai apucam sa explicam detaliat cum si ce trebuie facut; in plus ajungi la o un grad mare de uzura. Tocmai de aceea am sugerat de fiecare data sa se publice un articol pe o astfel de tema decat sa se explice acelasi lucru de mai multe ori in forum.

Apoi e de nevoie de rabdare pentru ca toata lumea de aici raspunde in limita timpului disponibil si cand crede de cuviinta (se aloca din timpul personal pentru aceasta comunitate)

Si nu in ultimul rand se cuvine un limbaj urban conform cu normele de politete. Nu suntem pe stadioane sau in curtea scolii. Si de preferat sa evitam exprimarile gen IM ca sa priceapa toata lumea ce se vorbeste.

Altfel, conform regulamentului luam atitudine.

Va doresc o saptamana cat mai placuta !
akula_1986
Utilizator înregistrat

Mesaj de akula_1986 »

Ok am inteles asta , dar nu inteleg cu ce am gresit eu la topikul de aici > http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=46&t=15106 ! Nu l-a obligat nimeni pe Muzet sa-mi raspunda sau pe dorin ,care ori mi-a raspuns in scarba , ori ma tratat ca pe un copil ori nu a fost atent , dar am inteles asta in primul lui mesaj dar in al 2-lea deja se vede lipsa de respect ! Si tind sa cred ca atata timp cat respect regulamentul si chiar am folosit functia Search ca sa imi gasesc rezolvare la problema , nu inteleg de ce sunt luat peste picior , pana la urma scopul acestui forum este sa ofere suport utilizatorilor de forumuri phpbb .Dar asta nu explica faptul ca Muzet sa imi inchida topik-ul . Oricum multumesc pentru raspuns , se pare ca mai sunt si persoane cu bun simt pe lumea asta !
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Daca citesti regulamentul poti afla ca se primeste ban 7 zile pentru text anormal (exemplu mesajele tale).
akula_1986 scrie:Si stai asa ca nu inteleg daca tu esti administrator aici asta inseamna ca ai si dreptul sa iti bati joc sau cum face dorin (moderator care nu a stiut decat sa faca +2 posturi ), ca in rest nu m-a lamurit cu nimic . Nu inteleg cu ce am gresit de imi spui ca "Noua nu ne plac userii gen tu, tocmai de-asta inchid topicul." ? Am incalcat regulamentul cu ceva sau nu inteleg ? Mai bine spune-mi de la inceput nu vrei sa ma ajuti sau nu stii sau nu imi spui nimic poate vine un utilizator sa ma ajute nu scrie nicaieri ca esti obligat sa imi raspunzi la topik .
Cu ce anume mi-am batut joc ? Dorin a incercat sa te ajute, din cate se poate observa.
Te sfatuiesc sa citesti acest mesaj, care nu face degeaba parte dintr-un subiect Important.
akula_1986 scrie:Ce e bataia asta de joc ? Asa tratezi tu oamenii care nu iti convin in momentul cand vin cu un argument sau ce ? Am jignit pe cineva ? E vina mea ca dorin mi-a raspuns cum mi-a raspuns ? Ai impresia ca daca imi inchizi un topik imi inchizi si gura ? Ce ai sa faci ai sa imi stergi sau inchizi si topikul asta sa imi demonstrezi cat esti tu de "puternic" sau copil ?Ai impresia ca toti avem 17 ani si ca ne tragem de sireturi sau nu inteleg !!! Pai ori e forum public ori ne batem joc ?
Stai ca nu inteleg, cum te-am tratat si cu ce argument ai venit ? Am inchis topicul pentru lipsa de respect de care ai dat dovada, asta ca sa intelegi de ce a fost inchis topicul (plus motivele de mai sus, din mesajul lui Dorin).

In caz ca nu ai observat, in topicul despre care vorbesti ti-am si raspuns, citez:
Muzet scrie:cred ca stiai sa te uiti in sursa unui stil phpBB 3
PS: Te-as ruga sa incerci sa scrii corect, sa intelegem si noi mai usor si ca sa nu primesti ban. :)
akula_1986
Utilizator înregistrat

Mesaj de akula_1986 »

Sa scriu corect ? Cred ca am scris destul de corect si sa nu ai impresia ca daca ma ameninti cu ban o sa tremur !

Cum pot sa adaug si eu link-uri la propia tema , ca in poza de mai jos ?
Multumesc.
-pun poza unde se vede clar ca eram pe pagina de download a temei

si moderatorul imi raspunde
Poti folosi exact tema care este in imagine -- IceBlue

Si al 2-lea raspuns :
Daca folosesti o alta tema, trebuie sa incerci sa modifici overall_header.html.

Are impresia ca daca stiam sa modific mai veneam aici ?
Muzet scrie:
Stai ca nu inteleg, cum te-am tratat si cu ce argument ai venit ? Am inchis topicul pentru lipsa de respect de care ai dat dovada, asta ca sa intelegi de ce a fost inchis topicul (plus motivele de mai sus, din mesajul lui Dorin).

Faza care te-a deranjat a fost ca l-am atacat pe dorin :) care a gresit si din avion se vede si tu gandind ca o sa calmezi spiritele imi inchizi topik-ul , crezand ca daca imi inchizi topikul eu accept raspunsul tau si merg mai departe !Nu , pentru ca nu este vina mea ca prietenul tau moderator a gresit si nu imi arata mesaje despre nemurirea sufletului si alte porcarii ! Daca esti moderator prietene nu vii si ma iei la misto , nu imi vorbi de respect , din contra el habar nu are ce e ala respect .Se subintelege clar din mesajul meu ca nu stiam sa fac nici o modificare sabloanelor si nu sunt chiar asa de idiot sa intru pe o pagina de descarcat teme si sa nu stiu ca pot sa fac asta !

In caz ca nu ai observat, in topicul despre care vorbesti ti-am si raspuns, citez:
cred ca stiai sa te uiti in sursa unui stil phpBB 3

Ms pt raspuns dar e un raspuns in care ma iei la misto ca daca stiam nu mai postam aici ;) <e logic> ;)

Dar sa stii ca nu mai conteaza ca dupa tine "moderatorul te-a ajutat" si dupa mine a fost +2 la posturi .
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Nu era amenintare chestia cu banul, ti se pare tie.
akula_1986 scrie:Faza care te-a deranjat a fost ca l-am atacat pe dorin :) care a gresit si din avion se vede si tu gandind ca o sa calmezi spiritele imi inchizi topik-ul , crezand ca daca imi inchizi topikul eu accept raspunsul tau si merg mai departe !Nu , pentru ca nu este vina mea ca prietenul tau moderator a gresit si nu imi arata mesaje despre nemurirea sufletului si alte porcarii !
Faza care m-a deranjat (ca sa ma exprim ca tine) a fost ca nu ai respectat regulamentul, sper ca ai intrat pe linkul dat in mesajul mai sus de mine, daca intrai iti dadeai seama de ce am fost "deranjat".
akula_1986 scrie:Ms pt raspuns dar e un raspuns in care ma iei la misto ca daca stiam nu mai postam aici ;) <e logic> ;)
Tie totu' ti se pare la misto, te anunt eu ca daca te comportai normal ca restu' userilor primeai ajutor, din cate vad eu esti primul user care ne "reclama", restul s-au comportat normal si au fost ajutati.

Pana la urma eu nu m-am lamurit, ce am facut rau ? Ti-am inchis un topic care trebuia sa fie inchis, unde e partea rea ? Acum, ca sa nu ma intrebi iar de ce a fost inchis, iti recomand din nou sa te uiti pe linkul dat mai sus si o sa intelegi si asta.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da

Mesaj de bogdan »

E momentul sa incheiem aceste discutii; altfel nu ajungem nicarieri.

@akula_1986: Am redeschis subiectul initial. Pe viitor te rog sa fii mai explicit si mai atent la limbajul folosit.

Multumesc.
Închis

Înapoi la “Despre phpBB”