Ok, acum am inteles mai bine ce vrei ! O expunere mai detaliata din partea ta, cu nominalizarea "stilului tau" (care este el) probabil ar fi fost mai bine inteleasa.
Nu a fost niciun raspuns "la misto" asa cum ai crezut tu, ci doar o neintelegere pentru ca nu am sesizat ca vroiai link-urile in "stilul tau". Un raspuns identic, referitor la modul cum se adauga link-uri in header era scris cu putine ore inainte
aici, asa ca problema ta imi parea banala pentru ca puteai gasi deja raspunsul pe forum in mai multe subiecte pe care nu le mai caut acum.
Daca asta ti-a dat impresia ca e un raspuns "la misto" imi pare rau !
Pentru a rezolva problema ta poti compara overall_header.html din cele doua stiluri. Partea de cod care iti place dintr-un stil o poti muta in celalalt stil. Pentru asta nu e suficient sa folosesti un program gen Notepad++ si ar trebui sa folosesti un program care sa iti redea si vizual rezultatele modificarii codului, gen Macromedia Dreamweaver.
Avand in vedere mesajele tale anterioare, ce ti-am scris mai sus e doar o sugestie, pot exista si alte cai si mijloce sa faci ce ti-ai propus.
Succes