reclama
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
reclama
am pus reclama pe forumu meu de la adsense si bidvertiser si am dat clicuri sa vad daca merg scripurile daca contorizeaza, la bidvertiser am dat mai multe dar mia contorizat un clik si atat pe adsense am dat mai multe , credeti ca o sa ma baneze aia ? daca de exemplu din greseala dai click pe o reclama te baneaza ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: reclama
Depinde ce intelegi prin banare ...
Click-urile proprii pe reclame contravin politicii Google Adsense si e posibil sa fi exclus din sistem. Daca va fi asa te vor anunta ei.
Click-urile proprii pe reclame contravin politicii Google Adsense si e posibil sa fi exclus din sistem. Daca va fi asa te vor anunta ei.
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Experimentat
Din cate stiu eu, prima data primesti un avertisment pe mail. Nu asa e?
You have brain! Use it!
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
in afara de adsense mai stiti si altele care platesc ?? io am mai pus bitvertiser dar nu contorizeaza am doar un click , si avertizare aia de la adesens cand imi vine ? imi zicea un prieten ca aia cand aud de romania da direct ban pe cont
- megeo
- Utilizator înregistrat
nu e adevarat. daca respecti conditile contractului iti primesti banii. eu nu-mi dau clik pe reclame, respect toate conditile de la ei, si nu am absolut nici o problema cu ei.
da-ti clikuri in continuare si cand stragi vreo 90 de $ ar fi frumos sa te anunte ca esti banat din sistemul lor de advertising pentru tentativa de fraudare.
mult noroc
da-ti clikuri in continuare si cand stragi vreo 90 de $ ar fi frumos sa te anunte ca esti banat din sistemul lor de advertising pentru tentativa de fraudare.
mult noroc
geo
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Ce se intampla cu forumurile care au afisate addsensuri de la google si isi indeamna userii sa dea clik-uri pe reclame? Eu stiam ca e interzis prin contract acest lucru si daca afla google te baneaza pe viata. Zilele astea am intrat pe un forum care face lucrul asta si nu mi se pare normal sa cersesti clik-uri. Daca intereseaza pe cineva, adresa este: http://universitati.org/forum/index.php
Rusine !
Rusine !
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Am un prieten care a facut 50$ intr-o saptamana si l-au exclus
,si nu a dat el clickuri sau a flositi proxy-uri , ip-uri dinamice sau a indemnat userii sa dea click .

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Acum depinde sunt multe povesti neconfirmate , dar sincer nu am cunoscut acea persoana care sa se imbogateasca din reclame adsense . Pana la urma tu esti tu si ei sunt google si sa inaintezi procese etc in cazul in care esti nedreptatit e o idee cam proasta.Mistiq scrie:Am un prieten care a facut 50$ intr-o saptamana si l-au exclus,si nu a dat el clickuri sau a flositi proxy-uri , ip-uri dinamice sau a indemnat userii sa dea click .
Faza este ca nu sunt prosti : au un sistem de contorizare al clik-urilor reale legate si de afisarea unica pe site/forum. Adica , cand 1 utilizator unic da 1 clik /reclama e ok dar cand 1 vizitator unic da 10 clik-uri pe reclame atunci nu mai e ok (pentru ca beneficiarul ~ cel care plateste pt reclama pe google) , plateste 10 clikuri dar nu are parte decat de 1 vizitator (unic) si atunci , ala deja se numeste abuz si cand diferenta (calculata in % ) atinge o valoare maxima , atunci site-ul/forumul respectiv este verificat si exclus din sistem automat.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Ar fi fost mai bine dacă sar fi contorizat 1 singur click pe ip , adică restu să se mai ia in considerare.