Cum pot sa raman autentificat de fiecare data?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum pot sa raman autentificat de fiecare data?
Am bifat casuta Remember Me si tot degeaba , trebuie sa ma loghez de fiecare data ! Astept raspuns cat mai rapid ! Multumesc !
Re: Cum pot sa raman autentificat de fiecare data?
Raspunde cineva?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Daca adaugi un astfel de mesaj in fiecare zi nu rezolvi nimic.cEsZaR scrie:Raspunde cineva?
Mai mult risti sa primesti avertisment si sa ti se retrictioneze accesul pentru o perioada de timp (deja ai un avertisment pentru incalcarea regulamentului).
As dori sa rezolv ceva ca stau cu un topic de ma uita sfintii ...!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Ar trebui sa verifici dacă in Panoul administratorului - General - Configurare server - Setări securitate - setarea Permite autentificări persistente: este pe DA. Tot acolo ar trebui să setezi Durata de expirare a legăturilor de autentificare persistente (în zile): pe 0 zile.
Degeaba , eu nu raman autentificat , incerci sa vezi daca ramai autentificat? www.ceostoy.ro/forum
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu are nimeni timp sa se inregistreze in astfel de situatii. Tu trebuie sa rezolvi problema urmand eventual sfaturile date.cEsZaR scrie:Degeaba , eu nu raman autentificat , incerci sa vezi daca ramai autentificat? http://www.ceostoy.ro/forum
Ai incercat sugestiile lui dorin? Ti-ai sters cookie-urile de pe forum (sau poate chiar tot cache-ul browser-ului) dupa ce te-ai asigurat ca setarile sunt in regula? Ai incercat in alt browser? Ai incercat pe alt calculator? Poate ai un soft care iti blocheaza salvarea cookie-urilor pe calculatorul propriu.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2
- Ext: Nu
- Server: Windows
Am si eu aceeasi problema.Am urmat sugestiile de aici si tot nu-mi merge.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Dacă ai urmat recomandările de mai sus şi totuşi problema ta nu are o rezolvare favorabilă, poţi încerca să schimbi numele cookie.cipriancx scrie:Am si eu aceeasi problema.Am urmat sugestiile de aici si tot nu-mi merge.
Cum schimb numele cookie?Unde intru?