Vreau sa imi dau update la forum (am forum phpbb2 ) sal fac phpbb3 . Am moduri instalate pe el : simple subforums , color grups , quick reply . O sami fie tot asa forumul si cum fac update sa nu pierd nimic de pe forum??
Multumesc
Actualizare phpbb 2 la phpbb 3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Actualizare phpbb 2 la phpbb 3
Ultima oară modificat 05-Iul-2009, 15:59:50 de către dorin, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Schimbat titlu subiect
Motiv: Schimbat titlu subiect
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Am nevoie de ajutor
Data viitoare incearca sa gasesti un titlu mai inspirat pentru subiect deoarece contravine regulamentului.
phpBB3 include multe functionalitati pentru care nu mai ai nevoie de MOD-uri (inclusiv Simple subforums, Color groups, ...). E bine sa pastrezi un forum curat si sa instalezi alte MOD-uri compatibile cu versiunea 3.x doar daca e strict necesar.
Incerca sa faci o migrare de test pe local. Consulta articolul Conversia Offline de la phpbb2 la phpbb3
phpBB3 include multe functionalitati pentru care nu mai ai nevoie de MOD-uri (inclusiv Simple subforums, Color groups, ...). E bine sa pastrezi un forum curat si sa instalezi alte MOD-uri compatibile cu versiunea 3.x doar daca e strict necesar.
Incerca sa faci o migrare de test pe local. Consulta articolul Conversia Offline de la phpbb2 la phpbb3
Multumesc ! si im cer scuze ca nu am postat unde a trebuie si pentru numele topicului.
Am instalat easyphp si imi da o eroare cand dau configuration/phpmyadmin .
Eroare : click aici pentru screen
Eroare : click aici pentru screen
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Ce versiune de easyphp ?
P.S. Am schimbat eu titlul subiectului. Incearca sa respecti sfatul lui Bogdan pe viitor !Cum cei mai mulţi utilizatori sunt familiarizaţi cu easyphp vom explica modul în care acesta lucrează. Vă rugăm să reţineţi că, acest ghid este scris pentru v1.8 şi NU pentru v2.0 beta pentru că aceasta nu funcţionează în mod corespunzător.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Actualizare phpbb 2 la phpbb 3
Foloseşte versiunea recomandată în tutorial