Mutare baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
goody
Utilizator înregistrat

Mutare baza de date

Mesaj de goody »

Salut , am si eu o problema ... nu reusesc sa mut o baza de date , am citit diferite topicuri de pe aici si nu am reusit sa rezolv nimic .

Problema mea consta in :

am forumul instalat in : www.domeniu/forum/ ... si vreau sa il mut in : www.domeniu.ro .
Am instalat phpbb3 seo premod de pe phbb.com in noua locatie unde vreau sa mut forumul ...si acum as dori daca se poate sa mut doar : useri / forumurile /topicurile ... bineinteles daca se poate , daca nu toata baza de date .

Am dat backup la vechea baza de date si cand sa ii dau import pe forumul nou , imi da eroare ...
am sters toate randurile din baza de date noua si am dat import ... iar eroare ..
amandoua sunt : 3.0.5 ... si noua baza de date are acelasi prefix ca ceea veche .
Unde gresesc ?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Mutare baza de date

Mesaj de dorin »

Ce eroare ?

După ce ai creat noua BD şi ai instalat forumul, şterge din phpMyAdmin toate tabelele, presupun că eroarea care o recepţionezi spune ceva cu "duplicate key", nu ?

Citeşte şi articolul : Mutarea phpBB3 pe un nou webserver folosind phpMyAdmin :idea:
goody
Utilizator înregistrat

Re: Mutare baza de date

Mesaj de goody »

problema era ...ca imi zicea ceva cu dump table ... cand incercam sa intru in baza de date veche ( in phpmyadmin si vroiam sa ii dau export ... descarcam o baza de date dar fara nimic in ea ...0 kb ... selectasem toate randurile din baza de date ...dar tot asa imi descarca ... am incercat si cu mozilla si cu opera....la fel .

Am reusit sa il fac sa mearga cu o baza de date mai veche ....chiar daca am pierdut ceva date ( baza de date a fost salvata acum 1 saptamana ) . Nu inteleg de ce imi descarca 0 kb !
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”