hack attempt!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
immanuel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

hack attempt!

Mesaj de immanuel »

va salut dupa ceva absenta (asta inseamna ca totul a mers perfect cu forumul meu ;))

au inceput micile atacuri la forumul meu (si la site).
imi vine un mail de la mailer-ul de pe server cu subject: Hack attempt! si body=IP-ul atacatorului.

2 intrebari:
- cum tratati voi astfel de mesaje? presupun ca nu cu indiferenta :D. adica luati vreo masura o data ce ati identificat cui corespunde IP-ul? se face un "raport" sau ceva de genul asta vreunei autoritati care chiar sa ia masuri?
- exista vreo posibilitate ca in afara de mesajul sec numai cu IP-ul sa aflu si ce anume a incercat atacatorul (sau presupusul ~~) sa faca?

10x!
Cristian
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Cristian »

eu primesc mesaje ca asta zilnic si nu le bag in seama, cred ca phpBB are un fel de protectie a fisierelor sale...sau in fine...nu cred ca o sa se ocupe cineva de asa ceva, daca esti pe un server platiti sau esti gazduit de careva ar trebuii sa-i anunti pe ei..pt ca ei se angajeaza(cel putin in oferta) sa-ti protejeze site-ul de a aceste chestiuni.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”