unexpected T_LNUMBER

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
iorG19
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.3.14
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

unexpected T_LNUMBER

Mesaj de iorG19 »

Salutare la toata lumea,

Nu demult, am adaugat cateva modificari in forum; si vreau sa spun ca nu am absolut nici o problema in ceea ce priveste: navegare, inregistrare, raspundere mesaje, folosire in general.

Am descoperit o mica problema la campurile personalizate "custom profile fields"; problema e din

Cod: Selectaţi tot

/includes/acp/acp_profile.php
Am descoperit ca acolo am avut o paranteza rotunda "inchisa" => ')" in plus; am scoso dar problema persista; ce ar trebuii sa fac? Ca sa fiu mai pe intelesul tuturor, problema suna cam asa:
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting ')' in [...]/public_html/includes/acp/acp_profile.php on line 387
Am nevoie de ajutorul vostru, multumesc mult !
ioForos.com // cOGItAtiO iMpErAT
Nume anterior: Georgio
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: unexpected T_LNUMBER

Mesaj de bogdan »

Ar fi util sa copiezi aici codul de la linia 377 la 397
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

'field_fs_show'		=> request_var('field_fs_show', 0),
						)
						//END MOD
					);

$s_hidden_fields = '<input type="hidden" name="field_type" value="' . $field_type . '" />';
				}

// $exclude contains the data we gather in each step
				$exclude = array(
					1	=> array('field_ident', 'lang_name', 'lang_explain', 'field_option_none', 'field_show_on_reg', 'field_required', 'field_hide', 'field_show_profile', 'field_no_view'), 'field_fs_show'
					2	=> array('field_length', 'field_maxlen', 'field_minlen', 'field_validation', 'field_novalue', 'field_default_value'
					3	=> array('l_lang_name', 'l_lang_explain', 'l_lang_default_value', 'l_lang_options'
				);

// Text-based fields require the lang_default_value to be excluded
				if ($field_type == FIELD_STRING || $field_type == FIELD_TEXT)
				{
					$exclude[1][] = 'lang_default_value';
				}

// option-specific fields require lang_options to be excluded
asta e de la linia 376 la 397; pentru ca dupa cum se vede... 377 e ')' si atunci m-am gândit sa pun cu o linie mai sus ca poate asa e mai util.
Astept raspunsul tau, multumesc mult!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Din secventa de cod de mai sus am selectat pe cea in care ai erori.

In loc de:

$exclude = array(
               1   => array('field_ident', 'lang_name', 'lang_explain', 'field_option_none', 'field_show_on_reg', 'field_required', 'field_hide', 'field_show_profile', 'field_no_view'), 'field_fs_show'
               2   => array('field_length', 'field_maxlen', 'field_minlen', 'field_validation', 'field_novalue', 'field_default_value'
               3   => array('l_lang_name', 'l_lang_explain', 'l_lang_default_value', 'l_lang_options'
            );
ar trebui:

$exclude = array(
               1   => array('field_ident', 'lang_name', 'lang_explain', 'field_option_none', 'field_show_on_reg', 'field_required', 'field_hide', 'field_show_profile', 'field_no_view', 'field_fs_show')
               2   => array('field_length', 'field_maxlen', 'field_minlen', 'field_validation', 'field_novalue', 'field_default_value')
               3   => array('l_lang_name', 'l_lang_explain', 'l_lang_default_value', 'l_lang_options')
            );

De fapt ai inserat field_fs_show' dupa paranteza si nu inainte, iar pe urmatoarele doua linii lipseste paranteza ")".
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

am copiat codul exact asa cum mi l-ai pus; problema persista in acceasi linie si anume:

2   => array('field_length', 'field_maxlen', 'field_minlen', 'field_validation', 'field_novalue', 'field_default_value')
nu stiu daca are de a face cu linia anterioara;
referitor la aceasta eroare:
Este vorba de de MODul Advanced Forum Statistics v1.0.4 [...] Care vreau sa spun ca mi-a luat foarte mult sa-l adaug in forum cu tot cu editari fisiere, urcare fisiere necesare, creare de categorii si module. dupa toata transpiratiaa nu am observat nici o schimbare pe forum. Ar fi trebuit sa am link catre statisticile mele dar nimic. dar deasemeni nu am intalnit nici o eroare pana cand, fara sa vreau am accesat "custom profile fields" si am obtinut eroarea ce o dezbatem.

Tin sa te anunt ca dupa modificarea facuta cum miai zis, am sters cache si nimic.
Ce imi sugerezi ?
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Voi verifica instructiunile de instalare pentru acest mod sa vad ce modificari sunt aduse in /includes/acp/acp_profile.php.

Legat de faptul ca nu vezi nicio modificare in forum, ai setat permisiunile pentru acest MOD ?

Imagine
Imagine
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

am terminat de setat toate permisiile din toate forumurile existente; dar nu vad nicaieri optiunea pentru mod pentru nici unu din grupuri (Admin, Moderator Global, Membru, Robot, Vizitator) M-am uitat peste tot dar nu imi apare; cred ca problema este din categorii si module de la "Sistem - Mod Administrare - Panoul Administratorului"
Am facut pas cu pas ce spun ei, si am cam asa:
Imagine Imagine

eu cred ca e asa cum trebuie; si din modificarile fisierelor nu cred ca as avea vreo problema, in caz contrar nu ar mai functiona forumul.
Cred ca pana la urma o sa ma uit pas cu pas si sa scot modificarea.... cred ca asta e vreo problema de compatibilitate sau nu stiu.
Tu ce zici ?
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Georgio scrie: Cred ca pana la urma o sa ma uit pas cu pas si sa scot modificarea.... cred ca asta e vreo problema de compatibilitate sau nu stiu.
Nu sa o scoti, doar verifica daca fisierele sunt corect modificate :idea:
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

dorin scrie:
Georgio scrie: Cred ca pana la urma o sa ma uit pas cu pas si sa scot modificarea.... cred ca asta e vreo problema de compatibilitate sau nu stiu.
Nu sa o scoti, doar verifica daca fisierele sunt corect modificate :idea:
am scos modificarea; dar ai avut dreptate, pe masura ce modifcam (inapoi) fisierele am observat o mica eroare de adaugare in /language/en/nume_fisier.php ; trebuia bagat in /language/en/acp/nume_fisier.php
oricum, va multumesc. am sa il instalez din nou. de moment ma comfrunt cu alta problema. :oops:
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”