nu pot accesa lista cu forumuri

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
iorG19
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.3.14
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

nu pot accesa lista cu forumuri

Mesaj de iorG19 »

Salutare,
Nu demult, am rezolvat niste mici probleme cu ajutorul vostru si deasemeni pe forumurile oficiale ale anumitor MODuri folosite de mine in forumul phpBB3.0.5
Acum am o mica problema; este vorba de accesarea listei cu forumuri (board index) sau asa zisa prima-pagina din portal. Si anume, pagina_mea.com duce la portal, dar din meniu, cand vreau sa acces prima pagina, ma duce la pagina_mea.com care de asemeni este portalul si nu ma duce la /index.php ;
Presupun ca este vorba de 2fisiere: styles/nume_stil/overall_footer.html & styles/nume_stil/overall_header.html
M-am uitat pe acolo, am incercat sa fac ceva, dar mai rau am stricat; de aceea am apelat la voi.
Nu o consider eroare grava, dar cand il voi face public, va di deranjant acel bug.
ioForos.com // cOGItAtiO iMpErAT
Nume anterior: Georgio
CHR
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Re: nu pot accesa lista cu forumuri

Mesaj de CHR »

pune aici overall_header.html.
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

asta e fisierul overall_header.html din stilul de serie: ProSilver
liniile de mai jos sunt intre 127 & 152

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF not $S_IN_PORTAL or S_DISPLAY_PHPBB_MENU -->
		<div class="navbar">
			<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

<ul class="linklist navlinks">
				<li class="icon-home"><!-- IF U_PORTAL --><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187; <!-- ENDIF --><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a> <!-- BEGIN navlinks --> <strong>&#8249;</strong> <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></li>
                  <!-- BEGIN blog_links -->
				<li class="{blog_links.CLASS}"><a href="{blog_links.URL}">{blog_links.TEXT}</a></li>
			<!-- END blog_links -->
                        <li class="icon-bump"><a href="{ROOT_PATH}mchat.php" title="Community Chat">Chat</a></li>
				<!-- IF S_CONTACT_ENABLED --><li class="icon-contact"><a href="{U_CONTACT}" title="{L_CONTACT_BOARD_ADMIN}">{L_CONTACT_BOARD_ADMIN_SHORT}</a></li><!-- ENDIF -->
nu stiu ce sa modific, cum ar trebuii sa fie ?
Nume anterior: Georgio
CHR
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de CHR »

Cod: Selectaţi tot

<ul class="linklist navlinks">
            <li class="icon-home"><!-- IF U_PORTAL --><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187; <!-- ENDIF --><a href="index.php" accesskey="h">{L_INDEX}</a> <!-- BEGIN navlinks --> <strong>&#8249;</strong> <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></li>
                  <!-- BEGIN blog_links -->
            <li class="{blog_links.CLASS}"><a href="{blog_links.URL}">{blog_links.TEXT}</a></li>
         <!-- END blog_links -->
                        <li class="icon-bump"><a href="{ROOT_PATH}mchat.php" title="Community Chat">Chat</a></li>
            <!-- IF S_CONTACT_ENABLED --><li class="icon-contact"><a href="{U_CONTACT}" title="{L_CONTACT_BOARD_ADMIN}">{L_CONTACT_BOARD_ADMIN_SHORT}</a></li><!-- ENDIF -->
Vezi acuma daca merge !
iorG19
Utilizator înregistrat

Mesaj de iorG19 »

acum merge, multumesc! :D