subSilver , butoane in limba romana fara diacritice probleme

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
S3anPaul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

subSilver , butoane in limba romana fara diacritice probleme

Mesaj de S3anPaul »

Salut , am incercat sa downloadez butoanele subSilver in limba romana fara diacritice pentru
un stil folosit in concurs , insa am o problema , si arhiva zip s gzip contine butoane in limba romana cu diacritice !!! :o :shock: :( :x
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Aşa este... am concisderat şi considerăm că limba română fără diacritice nu este de fapt limba română! Este.... un "ceva" făcut din comoditate, ca să nu-i zic lene, ce nu-şi mai are rostul în zilele noastre. Fişierele de limbă au rămas şi cu şi fără din obişnuinţă... ca o reminiscenţă neplăcută... dar la butoane este altceva, acolo nu trebuie codecuri sau altceva pentru a vedea corect ce scrie pe ele. Prin urmare, butoanele, TOATE sunt cu diacritice, adică sunt în limba română ;-)

PS dorim ca în viitor să scoatem complet varianta fără diacritice... dacă te uiţi la pachetele de limbă numai la noi obs. această alternanţă de cu/fără diacritice... deşi nu suntem nici pe departe cei mai complicaţi în scriere...
S3anPaul
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de S3anPaul »

aha , credeam ca e ceva de la mine , dar nu avea ce , ca aveam nevoie de butoanele fara diacritice pentru stil ( daca un administrator al unui forum doreste sa foloseasca limba romana fara diacritice pe forum , sa mearga si butoanele fara diacritice ;) ) este ceva normal :P si nu stiti unde gasesc si eu butoanele sau unde sa le caut ?
secarica
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.x
Server: UNIX/Linux

Mesaj de secarica »

S3anPaul scrie:[...] ( daca un administrator al unui forum doreste sa foloseasca limba romana fara diacritice pe forum , sa mearga si butoanele fara diacritice ;) ) este ceva normal :P
1. Nu, nu este ceva normal.
2. Dacă respectivul admin este aşa de disperat, n-are decît să-şi modifice singur butoanele cu un editor de .gif-uri :P

Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”