mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost'

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
freehemp
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de freehemp »

ma poate ajuta si pe mine cineva! am instalat forumu de la phpbb pe 3x.ro! am modificat si fisierul de config.php, l-am copiat in ftp din nou! am sters fisierele de install si contrib... dupa metoda care era pe forum, dar cand intru pe pagina principala zice ca nu ma poate conecta la baza de date si imi da critical erorr! si nu pot nicicum intra pe forum! ce ii de facut?
george
Utilizator înregistrat

Mesaj de george »

freehemp mai verifica odata config.php
poate nu ai setat cum trebuie useru si parola cu care trebuie sa se logheze in baza de date
freehemp
Nou venit

Mesaj de freehemp »

am verificat de 10 ori cred! cineva mia spus ca tre sa fa asta asupra fisierului de config Change the permissions on config.php to be writeable by all (666 or -rw-rw-rw- within your FTP Client)"
apei eu nu stiu ce sa ii mai fac!
am incercat de 100 ori sa il instalez si degeaba!
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Dacă poţi accesa baza de date prin intermediul aplicaţiei phpmyadmin şi totuşi îţi dă eroare spusă de tine, înseamnă că fişierul config.php nu este corect completat.

Deschide un fişier nou şi completează-l cu atenţie. Ai grijă să nu existe linii suplimentare în fişier sau spaţii goale la numele bazeo de date - username sau parolă. De asemenea verifică ca prefixul tabelelor să fie cel din fişierul de configurare (implicit este phpbb_).

Numele exact al bazei de date îl regăseşti şi în antetul aplicaţiei phpmyadmin ;-)
freehemp
Nou venit

Mesaj de freehemp »

meh am rezolvat problema aia! am instalat forumu... mi arata... dar acum apare o alta problema! la logare! introduci username-ul si parola si cand dai login in imi apare o pagina cu eraore ca nu gasesteadresa...si cand dau back din internet explorer imi arata ca m-am logat cu userul care l-am introdus! ce sa fac ca sa mearga normal?
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

freehemp scrie:meh am rezolvat problema aia! am instalat forumu... mi arata... dar acum apare o alta problema! la logare! introduci username-ul si parola si cand dai login in imi apare o pagina cu eraore ca nu gasesteadresa...si cand dau back din internet explorer imi arata ca m-am logat cu userul care l-am introdus! ce sa fac ca sa mearga normal?
Configurare generală. Adaugă Numele domeniului şi Script path (Calea unde phpBB2 este localizat relativ la numele domeniului)
biggy
Utilizator înregistrat

Mesaj de biggy »

Daca nu ma insel pe 3x.ro nu se mai poate intra in control panel... deci nu ar mai fi nimik de facut. Eu am si Net Scape-ul instalat, dar de ceva vreme nu mai se poate intra in control panel cu nici un browser. Eu ti-as sugera sa schimbi serverul 8)
freehemp
Nou venit

Mesaj de freehemp »

pei si atunci pe ce server sa il bag?
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

freehemp scrie:pei si atunci pe ce server sa il bag?
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
gmzionic
Utilizator înregistrat

Warning: mysql_connect(): Too many connections in mysql4.php

Mesaj de gmzionic »

Mi-am instalat si eu un phpBulettinBoard pe un host gratuit unde mai aveam si site. Am urmat pasii de instalare ( tin sa mentionez ca nu ma pricep la SQL si vand am vazut ca trebuie sa fac un database m-am speriat), am reusit sa-mi fac un database SQL si am introdus date corecte la instalare
DUpa ce am terminat totul, forumul meu mergea ca pe roate. Am adaugat niste Meniuri in footer, statistici, toate au mers,(au trecut 2 zile) am schimbat theme si limba, au mers si astea. si apoi mam apucat de reclama (pana aici v-am plictisit nu-i asa). Am inchis browser-ul si peste 3 ore am intrat sa vad ce mai face forumul meu drag. Cand intru :

Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/beatbox.ifreepages.com/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/beatbox.ifreepages.com/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/beatbox.ifreepages.com/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database

Dupa cum va-ti dat seama host-ul meu este ifreepages.com (destul de bunicel, 100 MB trafic 3 GB, suporta upload nelimitat, mp3, de toate ce mai)...Am intrat in Panel la SQL Managment si akolo nu aparea baza de date recent creata de mine( s-a Sters???). am incercat sa fac alta cu acelasi nume, poate poate se conecteaza forumul la ea, dar nu ma lasa.
Si mam gandit sa intru la voi pe forum sa caut niste informatii. Poate gresesc dar pana acum nu am gasit nimic, decat mutarea unui forum pe un alt host unde intru in Administration Panel si dau backup si mai dau nush ce...bla bla. Eu nu pot sa vad nici indexul forumului.
Sper sa ma ajutati si sa-mi raspunda careva...Sau in cel mai rau caz sami dea un link de cautare sa vad daca sa mai discutat problema asta. Eu miam copiat tot forumul de pe host in pc dar astept indicatii.
Multumesc anticipat!

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”