Update lista servere ?!

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
biggy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Update lista servere ?!

Mesaj de biggy »

Vad ca nu s-a mai facut un update la lista serverelor free pe care se poate instala un forum phpbb. Cred ca multa lume ar fi interesata de chestia asta... deci va rog sa faceti un update la lista acelor servere.
Mersi mult.
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

motivul pentru care aceasta lista nu are un update curent este ca pentru moment nu mai exista alte servere gratuite care indeplinesc conditiile de instalare ale forumului. :D

c'ya :mrgreen:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Poţi să trimiţi şi tu mesaj la subiectul Servere free unde se poate instala forumul phpBB, să anunţi un server sau să anunţi o modificarea a pachetului FREE al unui provider de host.
mihaitza scrie:Notă: Vă rog dacă ştiţi astfel de servere să le prezentaţi aici alături de adresa primită de utilizator şi spaţiul alocat fiecăruia.
De asemenea vă rog NU comentaţi aici aceste servere nici nu vă scrieţi recunoştinţa faţă de cei ce au postat aici serverele.
Vă mulţumesc.
Înainde de a instala forumul phpBB vă recomand să citiţi acest tutorial.
Până una alta, mutăm subiectul în forumul Diverse, deoarece nu are nici o legătură cu forumul Probleme legate de instalare sau actualizare.
biggy
Utilizator înregistrat

Mesaj de biggy »

Lol mersi pentru serviciu BuGsY... de fapt acolo am vrut sa-l trimit si eu, dar din greseala l-am trimit la prb in instalare :? Oricum cateva din serverele pe care le-am vazut pe acolo, nici macar nu sunt free, deci in opinia mea ar cam trebui sa se faca macar o reactualizare
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

bogdan scrie: O precizare personală ar fi că de multe ori pe web "free" nu înseamnă neapărat gratuit (fără bani) ci şi până în suma de 9.99 $
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”