Salut
tocmai am reusit sa imi pun si eu forumul pe server (cu foarte mari dificultati) si acum am mai multe probleme
fiind administrator daca dau la autentificare si bag user si parola imi zice the page cannot be displayed ..la fel si daca ii dau logout ..interesant este ca daca intru din nou pe forum se executa login/logout DAR NUMAI DACA INTRU DIN NOU ....
o prietena de a mea a dat sa se inregistreze i-a aparut mesajul ca a trimis pe mail link-ul pe care trebuie sa il urmeze a dat pe link apoi si i-a aparut din nou the page cannot be displayed....si nu a mers deci sa se inregistreze ...
alta problema ar fi aceea cu upload-ul de avatar de pe calc-ul meu desi am dat sa accepte acolo la configurari imi apar urmatoarele erori :
As.Ro PHP Engine:
Warning: copy(./images/avatars/36529958041684b663b9c7.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/moonwalker/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moonwalker/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/moonwalker/forum/includes/page_header.php on line 475
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moonwalker/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/moonwalker/forum/includes/page_header.php on line 477
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moonwalker/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/moonwalker/forum/includes/page_header.php on line 478
imi poate da si mie cineva solutiile la problemele acestea ..
eu am mai cautat pe aici da nu prea am inteles sau poate nu aveau ei aceeasi problema ca a mea pls HELP
multumesc
Probleme login si logout, inreg. user nou , upload avatar
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pentru login/logout – Completează corect câmpul Numele domeniului si Calea script-ului (Port-ul pe care serverul dumneavoastră rulează este de obicei 80 (numai dacă nu a fost schimbat)) din Configurare generală
Pentru upload-ul avatarului – Trebuie să ai atribuţiile 777 pe directorul images/avatars caută
Pentru upload-ul avatarului – Trebuie să ai atribuţiile 777 pe directorul images/avatars caută
- adycooool
- Nou venit
ce inseamna atributiile 777 ?BuGsY scrie: Pentru upload-ul avatarului – Trebuie să ai atribuţiile 777 pe directorul images/avatars caută
cu login logout am reusit mersi acolo era buba la port
dar ce inseamna atributiile 777 ????
- BuGsY
- Fost coleg
search.php?mode=results&search_keywords=777
[update="BuGsY"]Adycooool, ţi-am şters toate cele 4 mesaje cu au urmat acestuia trimis de mine! Nu este normal să trimiţi 4 mesaje consecutive; că ai uitat uitat tu să pui o virgulă sau ai omis un “7”
viewtopic.php?t=91[/update]
[update="BuGsY"]Adycooool, ţi-am şters toate cele 4 mesaje cu au urmat acestuia trimis de mine! Nu este normal să trimiţi 4 mesaje consecutive; că ai uitat uitat tu să pui o virgulă sau ai omis un “7”
viewtopic.php?t=91[/update]