- sa pot pune un background ( imagine ) care sa se vada in spatele categoriilor si subforumurilor , dar si in zona de sus ( nu ca logo!! )
- sa pun un logo ( am creat un logo si l-am uploadat ca logo_site cu extensiile .png , .jpg si .gif , dar nu mi-l arata pe forum , PROBABIL o fi vorba de niste dimensiuni maxime specificate - nu le am cu asta!! )
- tagurile urmatoare ( cele cu Logare/Delogare , Inregistrare , Membrii etc. ) sa fie pozitionate pe centru

- sa pot modifica culorile din zonele marcate cu sageti DE PE TOT FORUMUL , NU DOAR CELE DIN IMAGINE , in culoarea negru ( sau alta culoare aleasa de mine ) :

- partea cu Cine este conectat si Statistici sa apara tot cu culoarea negru ( sau cu o alta culoare aleasa de mine )
- sa pot seta optiunile unui subforum astfel incat sa aiba acces acolo NUMAI ANUMITI UTILIZATORI , NU GRUPURI DE UTILIZATORI carora doresc sa le permit accesul la acel subforum , iar celor fara acces sa le apara mesajul urmator :

sau ceva de genu' .
Va rog frumos sa ma ajutati deoarece nu prea stiu CSS si de aceea imi este foarte greu.
Va multumesc mult!