Nu ma pot loga / Site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.05
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Nu ma pot loga / Site
Multstimat-a redactie !!! Va multumesc frumos pentru înregistrare !!! Eu Va scriu cear din Ucraina, sunt de profesie medic -stomatolog. M'am înregistrat pe forumul D-ra, pentru ca am doaua preferinte. În primul rand, Va spun sincer, sunt înregistrat la site-ul : Dentalsite.ro sprijinit de siteu-l D-ra, si de acolo am si aflat de adresa D-ra. Dar problema este, caci oare mai functioneaza acel site enumarat de Mine, caci nici cum nu Ma pot loga? Si a doua preferimta ar fi, a-si putea sa-mi fac si Eu un site de stomatologie asemanator , ca cel amintit, si în limba romana ? Va multumumesc anticipat ! Cu multa stima si respect -d.doctor stomatolog Ion Ursanu din Ucraina, Transcarpatia, satul. Apsa-de Mijloc !!! P.S. Sau poate exzita alt site de stomatologie , care este sustinut de redactia D-ra.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Nu ma pot loga / Site
1. Pentru suport cel mai bine ar fi sa iei legatura cu cei care detin site-ul Dentalsite.ro
2. Iti poti faci si singur un forum asemanator. Pentru asta ai nevoie de un spatiu pe web unde sa gazduiesti forumul (sunt multe variante si gratuite). Apoi nu trebuie decat sa instalezi forumul (consulta Instalare noua phpBB3)
2. Iti poti faci si singur un forum asemanator. Pentru asta ai nevoie de un spatiu pe web unde sa gazduiesti forumul (sunt multe variante si gratuite). Apoi nu trebuie decat sa instalezi forumul (consulta Instalare noua phpBB3)