Sa inteleg ca serviciul de mail a mers prin intermediul forumului sau doar cu scriptul de test?Aegyssus scrie:Ar fi un progres, dar nu stiu cum sa reglez treburile ca sa vad si continutul mesajului...
Forumul nu trimite e-mail activare cont
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Forumul nu trimite e-mail activare cont
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Deci, in urma cu aproximativ o luna am achizitionat domeniul si am instalat in prima faza un phbb2, care a functionat fara probleme. O saptamana mai tarziu am optat pentru phBB3, motiv pentru care am facut conversia. Forumul era perfect functional. Am instalat patch-ul de lb. romana. Totul in regula. Nu am fost tentata de teme deosebite, am ramas la prosilver. Forumul transmitea si receptiona mesaje fara probleme. A functionat ca la carte timp de vreo trei saptamani, zilnic. probleme personale m-au impiedicat sa deschid forumul vreo doua zile si cand m-am intors am constatat ca nu mai functioneaza mailul. In sensul ca un prieten a dorit sa se inscrie si a completat cerintele.In mailul meu nu a sosit mesajul prin care eram anuntata ca un user doreste activarea contului. Dupa discutii telefonice i-am activat contul din panoul administratorului.
A urmat verificarea setarilor, sesizare la romtelecom sa verifice si la ei, am apelat la voi si cam atat. Am pus si scriptul luat de pe google si dupa aceea am constatat ca simuland o inscriere, mailul meu primeste mesaje. problema este ca aceste mesaje sunt goale. Habar nu am ce setari sa mai fac!
A urmat verificarea setarilor, sesizare la romtelecom sa verifice si la ei, am apelat la voi si cam atat. Am pus si scriptul luat de pe google si dupa aceea am constatat ca simuland o inscriere, mailul meu primeste mesaje. problema este ca aceste mesaje sunt goale. Habar nu am ce setari sa mai fac!
- bogdan
Cam lunga povestea 

Daca primesti mesaje inseamna ca nu e o problema cu serviciul de mesagerie. Ai putea eventual sa repui fisierele de limba romana pe server sau sa faci o trecere temporara la lb. engleza ca sa vezi daca ai aceeasi problema.Aegyssus scrie:Am pus si scriptul luat de pe google si dupa aceea am constatat ca simuland o inscriere, mailul meu primeste mesaje. problema este ca aceste mesaje sunt goale. Habar nu am ce setari sa mai fac!
-
- Utilizator înregistrat
Fetele vorbesc mult
Acum nu mai vrea sa treaca pe engleza

Acum nu mai vrea sa treaca pe engleza
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Din cate imi aduc aminte a fost o problema cu unul din pachetele anetrioare pentru limba romana, fisierele de email nefiind corect codate. Esti sigura ca ai folosit ultimul pachet de limba romana de aici ?
-
- Utilizator înregistrat
Scuze, acum vorbeste si engleza. Pachetul tot de aici l-am luat, l-am mai descarcat adineauri o data si il pun din nou.
-
- Utilizator înregistrat
Aceeasi problema 
Ma dispera deja... Ma intreb daca instalarea altei variante ar fi o solutie?

Ma dispera deja... Ma intreb daca instalarea altei variante ar fi o solutie?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca forumul a functionat corect pana la un momemnt dat, ar trebui sa cauti prin log-urile serverului un "ceva" care s-a petrecut imediat inainte de acel moment. Ar fi util sa arunci o privire la stirile tehnice de pe site-ul host-ului sa vezi ce noutati au intervenit pe server. Cel mai probabil a avut loc o modificare a unei setari pe server care afecteaza functia mail().
- bogdan
Tot ce e posibil. Ar mai fi ceva incercari pe care le-ai putea face ce nu te-ar "costa" mult timp:
- copiere forum vechi pe un server nou (de ex: http://agilityhoster.com/) cu import al bazei de date curente (restaurare)
si/sau
- copiere fisiere originale pe un server nou (de ex: http://agilityhoster.com/) cu import al bazei de date curente (restaurare)
knowledge/kb_show.php?id=111
Daca functioneaza bine inseamna ca e de la serverul curent.
- copiere forum vechi pe un server nou (de ex: http://agilityhoster.com/) cu import al bazei de date curente (restaurare)
si/sau
- copiere fisiere originale pe un server nou (de ex: http://agilityhoster.com/) cu import al bazei de date curente (restaurare)
knowledge/kb_show.php?id=111
Daca functioneaza bine inseamna ca e de la serverul curent.
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc tuturor pentru ajutor, am rezolvat problema, cel putin pentru moment. Ati avut dreptate, problema era din serverul Romtelecomului. Cel mai greu a fost sa ii conving sa imi dea adresa SMTP-ului si portul, ca sa imi fac singura setarile. Ca argument ca vina le apartine statea faptul ca mailul era functional folosind serverul de Google. Greu cu astia de la Romtelecom!...