Meniu nou in forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Digicron
Nou venit
Versiune: 3.05
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Meniu nou in forum

Mesaj de Digicron »

Am si eu o intrebare legata de modificarea forumului.
Asi vrea sa adaug un meniu nou pe forum identic cu cel al forumului antena3.ro/forum si nu prea stiu cum asi putea reusi sa il adaug.
Am incercat din css-ul temei dar nu a iesit nimic..nu s-a modificat nimic...
Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?

O a doua problema o am la logarea utilizatorilor pentru ca odata logat pot naviga linistit in forum dar daca deschid un al 2lea tab in firefox cu adresa forumului trebuie sa ma reloghez..lucru pe care nu il doresc...ceea ce vreau eu e sa raman logat in forum pana la delogare...ce trebuie sa modific pentru a ramane logat pana la delogare?

Multumesc anticipat!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Meniu nou in forum

Mesaj de dorin »

Poti incerca sa modifici overall_header.html.

Pentru probleme separate ar trebui sa deschizi subiecte separate cu atat mai mult cu cat vizeaza sectiuni separate ale acestui forum.

Cu toate acestea, iti voi spune sa verific daca in PA - General - Configurare server - Setari securitate - Permite autentificări persistente: este pe DA; la fel si Validare browser: DA. Toate astea pe langa marcarea optiunii in panoul de autentificare prin care se permite autentificarea automata de fiecare data.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”