Cheia de activare furnizata nu se regaseste in baza de dat

Discuţii legate de forumul MJR PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis
adycooool
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cheia de activare furnizata nu se regaseste in baza de dat

Mesaj de adycooool »

la forumul modificat MJR am dat la inceput sa confirme utilizatorul cand se inregistreaza si ii apare mesajul cand da pe link pe mail "Cheia de activare furnizata nu se regaseste in baza de date". apoi am dat sa fie confirmat de admin si acelasi mesaj da ...am citit pe udeva pe aici la un raspuns dat la aceeasi prblema ca trebuie sa pun din nou pe server usercp_activate.php.am facut acest lucru si cand un utilizator vrea sa se inreg ii apare mai intai

Could not check registration information
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '343b0a736beffbfb1ece0b567a9b05a5' for key 1
INSERT INTO phpbb_anti_robotic_reg VALUES ('343b0a736beffbfb1ece0b567a9b05a5', 'carbg', '1097915276')
Line : 1099
File : /data/members/free/tripod/uk/m/o/o/moonwalkerforum/htdocs/includes/usercp_register.php
si daca mai da odata ii apare

Contul a fost creat. Acest forum necesita activarea contului de catre administrator. Veti fi informat prin email cand contul va fi activat.
Apasati aici pentru a reveni la Pagina de start a forumului

si apoi primesc mail si ma duc pe el ca sa apas pe link si iar imi da mesajul 'Cheia de activare furnizata nu se regaseste in baza de date'

dar cel mai interesant lucru e ca apoi merge sa se autentifice deci contul se creaza ...forumul e pus pe serverul http://www.tripod.lycos.co.uk/

ce e de facut pls help
merci
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

De ce nu scrii problema in MJR PhpBB MODificat :?:

[edit="BuGsY"]Subiectul a fost mutat - mulţumesc ;)[/edit]
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am verificat si eu si se pare ca este o problema :(.. am sa o revolv din revin....
Închis

Înapoi la “MJR PhpBB MODificat”