http://xxxclub.lx.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

http://xxxclub.lx.ro

Mesaj de xXx »

Un site public ! Bazat pe phpbb :)
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Acelaşi binecunoscut subSilver
Discuţii generale (nu are o temă anume)
Nici o MODificare mai importantă, exceptând pe undeva Quick replay care a fost aşezat nasol şi care nu are traducerea (probabil tu ai editat /language/lang_english/lang_main.php în loc de /language/lang_romana/lang_main.php)
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ahhhhh.. mi-a luat-o inainte BuGsy... trebuia sa fiu mai devreme sa zic "same ol' subSilver" :P.

Eu sincer nu va inteleg pe voi... ati instalat si voi u greu un forum.. si gata dati sfoara in tara la phpbb.ro .. k aveti forum. Eu nu vad nimic special intr-un forum nou instalat... nepersonalizat, nemodificat, ne-nimic.

Oricum... spor la treaba.. cineva zicea odata k un forum nu se catalogheaza dupa cum arata ci dupa ce se discuta pe el. Poate o sa ai parte de discutii importante.
Eu cred k amandoua sunt valabile.

BTW... vezi k logo-ul ala... ma sperie.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

din punctul meu de vedere, phpbb iti ofera in primul rind sistemul de bulletin board, dupa care trebuie putin personalizat. altfel parca nu are nici un farmec :)
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Asta ma chinui acum dar acum nu vrea sa se conecteze la serverul de FTP...da ggata imi fac pe retea locala site si gata
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

Gramatica...gramatica...Saraca limba romana...ce chinuita e...
_ToUaReG_
Utilizator înregistrat

Mesaj de _ToUaReG_ »

phpBB : Eroare primejdioasĂŁ

Could not connect to the database

e marfa forumul
Kalipso

mdea

Mesaj de Kalipso »

Pai or fi ele free subdomeniile frate da nici chiar in halu asta alea is naaspa !! nai ce sa le reprosezi ca is free :D oricum si al meu e free dar nu ma plang www.zion.lx.ro uitete cum merge si poate intri si tu .. io zic ca e bun lx.ro asta :)
Kalipso

ehh

Mesaj de Kalipso »

ehh ia zi daca iti place io zic ca domeniu lx.ro si 3x.ro is cele mai bune este? io am dat cu zaru sa vad la care ma arunc :)
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Stiu ca o sa par rautacios da ce rost are sa mai publicati forumurile atata timp cant ele nu am nici o tema anume de discutie sau ceva modificari. Asa ca mai bine tineti-le pentru voi nu ne mai aratati si noua daca nu merita aratat pentru ca sunt comune !!!

Asa ca veniti cu ceva original.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”