Subforum Display

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Subforum Display

Mesaj de Tiestto »

Salut !
Am instalat si eu modul Subforum Display Options si cand accesez Board Settings sa setez aranjarea apare:
"Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting T_FUNCTION in /home/xszone/public_html/forum/includes/acp/acp_board.php on line 835" de al ce este ? Lipseste "*"
---- LIBER ---
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Subforum Display

Mesaj de bogdan »

Copiaza aici liniile de la 830 la 840 ale fisierului forum/includes/acp/acp_board.php
Tiestto
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tiestto »

Am reusit sa repar acea erroare , dar dupa aceia aparea pagina alba am bagat din nou modul si apare alt ceva :( :

Cod: Selectaţi tot

Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting ')' in /home/xszone/public_html/forum/includes/acp/acp_board.php on line 64
la linia 64 am:

'subforum_display'		=> array('lang' => 'SUBFORUM_DISPLAY',		'validate' => 'int',	'type' => 'custom', 'method' => 'subforum_display_options', 'explain' => true),<input type=\"text\" name=\"config[$key]\" id=\"$key\" value=\"$value\" maxlength=\"30\" />";
---- LIBER ---
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Pune liniile 60-70 :!:
Tiestto
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tiestto »

Poftim:

'board_timezone'		=> array('lang' => 'SYSTEM_TIMEZONE',		'validate' => 'string',	'type' => 'select', 'function' => 'tz_select', 'params' => array('{CONFIG_VALUE}', 1), 'explain' => false),
						'board_dst'				=> array('lang' => 'SYSTEM_DST',			'validate' => 'bool',	'type' => 'radio:yes_no', 'explain' => false),
						'default_style'			=> array('lang' => 'DEFAULT_STYLE',			'validate' => 'int',	'type' => 'select', 'function' => 'style_select', 'params' => array('{CONFIG_VALUE}', false), 'explain' => false),
						'override_user_style'	=> array('lang' => 'OVERRIDE_STYLE',		'validate' => 'bool',	'type' => 'radio:yes_no', 'explain' => true),
                        'subforum_display'		=> array('lang' => 'SUBFORUM_DISPLAY',		'validate' => 'int',	'type' => 'custom', 'method' => 'subforum_display_options', 'explain' => true), <input type=\"text\" name=\"config[$key]\" id=\"$key\" value=\"$value\" maxlength=\"30\" />";
	}

'legend2'				=> 'WARNINGS',
						'warnings_expire_days'	=> array('lang' => 'WARNINGS_EXPIRE',		'validate' => 'int',	'type' => 'text:3:4', 'explain' => true, 'append' => ' ' . $user->lang['DAYS']),
					)
				);
---- LIBER ---
Tiestto
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tiestto »

Imi raspunde si mie cineva , stau cu forumul de 4 zile stricat :| :-w .....
---- LIBER ---
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Verifica codul introdus de acest mod in forum/includes/acp/acp_board.php, in special:

'subforum_display'      => array('lang' => 'SUBFORUM_DISPLAY',      'validate' => 'int',   'type' => 'custom', 'method' => 'subforum_display_options', 'explain' => true), <input type=\"text\" name=\"config[$key]\" id=\"$key\" value=\"$value\" maxlength=\"30\" />";
   }
Nu cred ca este corect ! Reciteste instructiunile de instalare !
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”