Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Deci am cumparat si eu o tema de la Rocket Theme si nu merge cand o bag in styles...intru in acp peurma ii dau install si cand ii dau previzualizeaza imi da eroarea asta :
Deci va rog frumos daca se paote sa o rezolvam cumva ca am dat si o gramda de bani .
Va multumesc !
Ma deci cum sa va spun....tema asta mia cumparat-o un prieten....i-am dat 5 euro si nu mai mi-a dat si rokBB3....si prietenu ala al meu nu mai e a plecat in afara.....dasta am cerut ajutor la voi...
Esti foarte confuz si cred ca nici tu nu crezi ce spui: prima data ca ai dat o gramada de bani, apoi ca nu ti-au oferit suport pentru ca in cele din urma sa specifici ca "intermediarul" temei tale nu mai e de gasit.
Problema e foarte clara: nu ai (cel putin) fisierul cu pricina si fie il obtii de la cei care au creat tema, fie mai exista cineva care foloseste aceeasi tema si e dispus sa-ti trimita fisierul.