Cum mut baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Cum mut baza de date
Deci am dat search dar din posturile ce le-am gasit nu am reusit sa fac mai nimic
am o mie de nervi ca nu imi iese nimic.....am citit si tutorialele de pe forum dar degeaba ...cine e dispus sa ma ajute ,ms mult

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum mut baza de date
"Deci", ai citit si articolul asta?
-
- Nou venit
da si acesta l-am citit
am utilizat search am citit dar
( ....nu mi-a iesit ,nici nu prea inteleg mare lucru , nu am facut niciodata asta,sunt cam incepator deci iti dai seama ce imi iese

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Daca folosesti aceasta abordare nu o sa reusesti nimic. Sfatul meu e sa incerci mai intai pe local pentru ca ulterior sa incerci pe baza / serverul de "productie"
Poti urmari si aceasta secventa video (in engleza) care explica pasii ce trebuie urmati pentru restaurarea unei baze mySQL folosita pentru un blog Wordpress (se poate folosi acelasi procedeu - tabelele difera)
Poti urmari si aceasta secventa video (in engleza) care explica pasii ce trebuie urmati pentru restaurarea unei baze mySQL folosita pentru un blog Wordpress (se poate folosi acelasi procedeu - tabelele difera)
-
- Nou venit
Re: Cum mut baza de date[Rezolvat]
mersi frumos de ajutor ...rezolvat