Problema instalare Advanced bbcode box
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Problema instalare Advanced bbcode box
Problema se prezinta in felul urmator: am instalat Advanced BBCode Box 3 MOD Version: 1.0.5 pe forumul meu cu versiunea de phpbb 3.0.6, forumul fiind o conversie de la phpbb 2.0.22. E singura modificare instalata. Am copiat fisierele necesare, am urmat toate instructiunile, la final am curatat cache-ul, am reimprospatat temele. La final forumul arata asa: http://med.xhost.ro/forum/, adica raman doar textele, butoanele, fara structura tabelara a forumului. Unde am gresit, daca imi puteti spune?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema instalare Advanced bbcode box
Nu stim unde ai gresit.
Repune fisierele originale salvate inainte de a instala Advanced BBCode Box si reia instalarea acestui MOD cu mai multă atenţie !
Repune fisierele originale salvate inainte de a instala Advanced BBCode Box si reia instalarea acestui MOD cu mai multă atenţie !