Eroare la verificarea profilului unui membru

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare la verificarea profilului unui membru

Mesaj de bogdan »

In acest caz nu iti mai ramane decat sa confirmi cu autorul compatibilitatea si eventual un test cu un stil standard.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

bogdan scrie:In acest caz nu iti mai ramane decat sa confirmi cu autorul compatibilitatea si eventual un test cu un stil standard.
Si cum as putea sa fac confirmarea asta?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Imi cer scuze din nou dar nu pot edita mesajul anterior.
Voiam sa spun ca am gasit o problema, mai exact, mi se cere (in timpul instalarii MODX-ului) sa deschid styles/prosilver/template/viewtopic_body.html, iar eu folosesc stilul SwiftBlueW.
Am deschis pagina din stilul folosit de mine, si mi se cere sa caut urmatoarele:

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF postrow.POSTER_FROM --><dd><strong>{L_LOCATION}:</strong> {postrow.POSTER_FROM}</dd><!-- ENDIF -->
Eu nu am gasit asa ceva in styles/SwiftBlueW/template/viewtopic_body.html, dar am gasit in styles/prosilver/template/viewtopic_body.html, pe care l-am deschis apoi din curiozitate, sa vad daca gasesc ceea ce mi se cere.
Ma gandesc ca asta ar fi problema cu acest MODX, si anume ca trebuie instalat numai pe tema prosilver.
Insa am sa incerc sa modific fisierul din prosilver si am sa il adaug in locul fisierului temei curente, ma gandesc, ca poate va functiona.
Daca nu functioneaza, am sa suprascriu din nou fisierele. :(
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”