Salut baieti. Se pot facem forumurile sa aiba urluri SEO friendly in genul site.com/topi-title-here/ FARA a fi nevoie sa instalezi un mod, doar modificand in fisierele sursa ? (si modificarile sa nu fie prea greoaie, adica sa nu fie nevoie sa fii programator ca sa le faci). Moduri stiu ca exista, dar nu vreau sa ma complic cu asa ceva, par destul de complicate si ma gandesc ca e posibil sa apara si probleme in timp.
Astept raspunsurile voastre.
Modificarile pentru URLuri SEO friendly
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Modificarile pentru URLuri SEO friendly
Gasesti ceva aici: http://www.phpbb3seo.com/phpbb3-seo/how ... s-p28.html sau aici: http://www.communityspark.com/how-to-op ... -in-phpbb/
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Al doilea link frunizat de costy1 pare sa fie pt phpbb2 ! Mare atentie asadar.
Nu e complicat de instalat/configurat un MDO si nu trebuie sa ai nevoie de cunostiinte avansate de programare. O problema ar fi cu compatibilitatea cu ultima versiune a forumului atata timp cat a fost aprobat de phpbb.com
Nu e complicat de instalat/configurat un MDO si nu trebuie sa ai nevoie de cunostiinte avansate de programare. O problema ar fi cu compatibilitatea cu ultima versiune a forumului atata timp cat a fost aprobat de phpbb.com
Salut baieti si mersii pentru raspunsuri. Nu e ceea ce am nevoie costy1, eu am intrebat de URLuri, nu de titluri. Dar mersii oricum pentru incercare
Bogdan, ce zici, merita instalat acel mod de seo friendly URLs sau nu ? Ca multi mi-au zis ca nu, ca phpbb 3.0 e deja seo friendly, si nu e nevoie sa instalezi acel mod. Astept raspunsul tau.
Razvan

Bogdan, ce zici, merita instalat acel mod de seo friendly URLs sau nu ? Ca multi mi-au zis ca nu, ca phpbb 3.0 e deja seo friendly, si nu e nevoie sa instalezi acel mod. Astept raspunsul tau.
Razvan
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Nivel php: Experimentat
Care MOD? phpBB 3 e ok cand vine vorba de SEO, doar ca linkurile sunt cam urate, nu o sa pierzi nimic daca instalezi un MOD care se le faca frumoase.

Asta : http://www.phpbb-seo.com/Muzet scrie:Care MOD? phpBB 3 e ok cand vine vorba de SEO, doar ca linkurile sunt cam urate, nu o sa pierzi nimic daca instalezi un MOD care se le faca frumoase.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Nivel php: Experimentat
Era bun ultima data cand l-am incercat eu, acum ar trebui sa fie si mai bun.