Utilizatorii forumului meu .. nu le merge autentificarea automata.. nici mie nu-mi merge.. chiar daca bifez casuta .. cand intru din nou pe site nu ma autentifica automat .. uneori nici nu-mi tine minte userul si passul chiar daca dau remember.. ! VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA !
Al doilea lucru.. ca nu pot sa-i zic problema.. as dori sa adaug niste zambete in plus vreun tutorial ceva?
Alta problema, as dori sa adaug un mod de asta gen highslide la tema mea .. dar din cate incercari am avut tot atatea esuari... tema este polyethylene ACEASTA E O PROBLEMA DESTUL DE URGENTA PENTRU CA IMAGINILE IMI DEFORMEAZA FORUMUL
As mai vrea sa va intreb daca este posibil ca atasamentele pe care le fac utilizatorii pe forum sa fie uploadate pe un alt host? unul free de exemplu? vreau niste recomandari
Diferite PROBLEME AJUTOR !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !