Am inteles asta, (re)verifica permisiunile, nu sunt setate bine.pkv scrie:REPET: : Daca acord unui grup permisiuni administrative ele nu intra in aplicare, adica NU SE ACORDA.
Daca acord unui utilizator permisiuni administrative ele nu se acroda.
Nu pot acorda permisiuni administrative, doar fondatorilor
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Nu pot acorda permisiuni administrative, doar fondatorilor
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Permisiunile sunt acordate corespunzator

-
- Utilizator înregistrat
Consider ca au trecut mai mult de 72 de ore de cand nu s-a mai raspuns, scuzati oricum dublu postul(deobicei nu incalc regulile unui forum, dar problema tot persista).
Am reinstalat phpbb v 3.0.6 si dupa ce am reinstaurat baza de date problema tot exista, inainte sa reinstaurez baza de date mergeau permisiunile...
Repet : daca setez permisiuni administrative unui membru, ele nu se acorda, decat daca ii acord respectivului membru statutul de Fondator.
Am reinstalat phpbb v 3.0.6 si dupa ce am reinstaurat baza de date problema tot exista, inainte sa reinstaurez baza de date mergeau permisiunile...
Repet : daca setez permisiuni administrative unui membru, ele nu se acorda, decat daca ii acord respectivului membru statutul de Fondator.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu trebuie sa acorzi unui membru permisiuni administrative, ci unui grup !
Aceste permisiuni sunt implicit acordate grupului administratorilor existent dupa instalarea forumului.
Tot ce ar trebui sa faci, atunci cand vrei sa acorzi permisiuni de administrare, ar fi sa adaugi un nou membru acestui grup.
Daca spui ca pe o instalare nou a functionat (cum era si normal) atunci inseamna ca ai o BD cu setari specifice pe care le-ai facut. Stiu ca te-am mai intrebat, dar daca si tu repeti, repet si eu intrebarea: Esti sigur ca nu ai sters grupul implicit al administratorilor existent dupa instalare si ai creat tu altul ? Inainte sa dai un raspuns gandeste-te de doua ori !
Daca raspunsul tau este acelasi, adica nu, eu asi incerca sa folosesc Suport Toolkit pentru a curata baza de date.
Ar mai trebui sa explici ceva. Cum anume procedezi tu (pas cu pas) cand vrei sa acorzi permisiuni administrative, pentru ca e posibil sa gresesti undeva (eventual si cum faci sa-i faci fondatori, etc).
Aceste permisiuni sunt implicit acordate grupului administratorilor existent dupa instalarea forumului.
Tot ce ar trebui sa faci, atunci cand vrei sa acorzi permisiuni de administrare, ar fi sa adaugi un nou membru acestui grup.
Daca spui ca pe o instalare nou a functionat (cum era si normal) atunci inseamna ca ai o BD cu setari specifice pe care le-ai facut. Stiu ca te-am mai intrebat, dar daca si tu repeti, repet si eu intrebarea: Esti sigur ca nu ai sters grupul implicit al administratorilor existent dupa instalare si ai creat tu altul ? Inainte sa dai un raspuns gandeste-te de doua ori !
Daca raspunsul tau este acelasi, adica nu, eu asi incerca sa folosesc Suport Toolkit pentru a curata baza de date.

-
- Utilizator înregistrat
Cum atribui eu permisiuni administrative unui grup :
-ACP Login
-Ma duc in tabul Users and groups
-Accesez tabul Groups Permissions
-Selectez grupul dorit
-La Select Type selectez Admin Permissions ->GO
-In sectiunea Role atribui eu un "grad" de administrator. Pot modifica permisiunile accesand Advanced Permissions.
-Apas Apply all permissions.
Apoi adaug un grup in grupul respectiv.
Normal ar trebui sa mearga, dar se pare ca nu merge, daca vreau sa vizualizez permisiunile administrative ale unui utilizator care este in grupul caruia i-am atribuit permisiunile respective (administrative) mi le arata pe toate la NEVER.
Grupul implicit Administrators nu a fost sters ulterior.
Problema a aparaut dupa aceasta : viewtopic.php?f=32&t=15959
Atribuirea statutului de fondator unui utilizator se face in pagina de administrare a utilizatorului prin bifarea optiunei Yes in tabul Founder.
-ACP Login
-Ma duc in tabul Users and groups
-Accesez tabul Groups Permissions
-Selectez grupul dorit
-La Select Type selectez Admin Permissions ->GO
-In sectiunea Role atribui eu un "grad" de administrator. Pot modifica permisiunile accesand Advanced Permissions.
-Apas Apply all permissions.
Apoi adaug un grup in grupul respectiv.
Normal ar trebui sa mearga, dar se pare ca nu merge, daca vreau sa vizualizez permisiunile administrative ale unui utilizator care este in grupul caruia i-am atribuit permisiunile respective (administrative) mi le arata pe toate la NEVER.
Grupul implicit Administrators nu a fost sters ulterior.
Problema a aparaut dupa aceasta : viewtopic.php?f=32&t=15959
Atribuirea statutului de fondator unui utilizator se face in pagina de administrare a utilizatorului prin bifarea optiunei Yes in tabul Founder.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel php: Puţin experimentat
Exact ce banuiam !
Permisiunile administrative exista implicit, a;a cum ţi-am scris mai sus pentru grupul administratorilor.
De ce să acorzi permisiuni administrative unui grup dacă acel grup le are deja ? Imi spui cum ar trebui să faci sau imi spui cum ai făcut ? E important să fii sincer !
După acest mesaj al tău sunt aproape sigur acum că, undeva există o problemă, pe care ori cu voinţă, ori fără voinţă, nu o declari şi nu putem să o anticipăm.
Ai încercat să adaugi un utilizator la grupul implicit al administratorilor şi el nu nu a avut permisiuni administrative ?
Care esre adresa forumului tău ?
Permisiunile administrative exista implicit, a;a cum ţi-am scris mai sus pentru grupul administratorilor.
De ce să acorzi permisiuni administrative unui grup dacă acel grup le are deja ? Imi spui cum ar trebui să faci sau imi spui cum ai făcut ? E important să fii sincer !
După acest mesaj al tău sunt aproape sigur acum că, undeva există o problemă, pe care ori cu voinţă, ori fără voinţă, nu o declari şi nu putem să o anticipăm.
Un grup sau un utilizator ?Apoi adaug un grup in grupul respectiv.
Cum ai şters acele modificări ? Ar fi trebuit să repui fişierele din backup, salvate înainte d a face modificările, tu cum ai făcut ?Problema a aparaut dupa aceasta : viewtopic.php?f=32&t=15959
Ai încercat să adaugi un utilizator la grupul implicit al administratorilor şi el nu nu a avut permisiuni administrative ?
Care esre adresa forumului tău ?