Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT"
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT"
Va salut. Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT". As vrea sa imi spuneti o rezolvare sa fac sa imi apara. Si daca se poate, unde gasesc si niste teme pentru phpbb. Multumesc
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema phpbb
Nu poti modifica un mesaj sau nu iti apare imaginea de la butonul de modificare mesaj? E o diferenta.
In primul caz trebuie sa verifici daca e setata o limita de timp pentru modificarea mesajului propriu si de asemenea daca ai drepturi pentru modificare.
In al doilea caz: ai verificat daca ai imaginea pe server in locatia corespunzatoare a temei?
Referinte la teme phpBB gasesti prin forum pe aici, la phpbb.com dar si Google e de ajutor.
PS. Am mutat subiectul din subforumul phpBB. De asemenea, pentru probleme diferite trebuie deschise subiecte diferite. Citeste regulamentul forumului
In primul caz trebuie sa verifici daca e setata o limita de timp pentru modificarea mesajului propriu si de asemenea daca ai drepturi pentru modificare.
In al doilea caz: ai verificat daca ai imaginea pe server in locatia corespunzatoare a temei?
Referinte la teme phpBB gasesti prin forum pe aici, la phpbb.com dar si Google e de ajutor.
PS. Am mutat subiectul din subforumul phpBB. De asemenea, pentru probleme diferite trebuie deschise subiecte diferite. Citeste regulamentul forumului
-
- Nou venit
Deci nu imi apare butonul edit deloc. Nu pot modifica ca nu apare pe forum. Limita de timp este 0.
Imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie. Sunt nou, nu o sa se mai repete.
Imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie. Sunt nou, nu o sa se mai repete.
- bogdan
Ai verificat permisunile pe forumul respectiv pentru id-ul/grupul folosit de tine?
Ai modificat cumva fisierele originale ale forumului?
Ai modificat cumva fisierele originale ale forumului?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Ce tema folosesti ? Folosind proSilver sau subSilver iti apare butonul ?
-
- Nou venit
Deci nu imi apare pe niciotema. Acum am schimbat tema si am alta problema. Nu imi mai apare niciun buton. Daca stiti cum fac sa adaug butoanele si daca mi-ati da un link cu butoane, v-as fi foarte recunoscator.Multumesc
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu mai folosi "deci" !
Te-am intrebat in mod explicit pentru doua teme. Raspunde la aceasta intrebare, nu ma intereseaza alte teme !
Te-am intrebat in mod explicit pentru doua teme. Raspunde la aceasta intrebare, nu ma intereseaza alte teme !
-
- Nou venit
Nu imi apare cu nicio tema. Nici prosilver nici subSilver.
- bogdan
"Deci" (ca tot e la moda
) nu mi-ai raspuns la intrebarea anterioara.
Ai imaginea pentru modificare (icon_post_edit.gif) in directorul \styles\prosilver\imageset\ro sau \styles\prosilver\imageset\en (functie de stilul folosit) ?

Ai imaginea pentru modificare (icon_post_edit.gif) in directorul \styles\prosilver\imageset\ro sau \styles\prosilver\imageset\en (functie de stilul folosit) ?
-
- Nou venit
Am rezolvat problema cu butoanele. Acum vreau sa stiu cum fac sa bag X-Zone Mod(zona vazuta numai de moderatori) si de unde iau acest mod.