am facut conversia de la mybb la phpbb3, am facuto sper fara erori , cel putin pana in acest moment nu am gasit erorir , dar problema este cum fac sa setez la permisiuni de moderare/vizualizare sa apara cele standard ca dupa conversie nu am nicio permisiune setata !!!
thx ast o rezolvare la problema cu permisiunile !!!
permisiuni standard
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: permisiuni standard
Nu cred ca ai vreo sansa sa le recuperezi pe cele vechi, asa ca trebuie sa le setezi tu iar.
Comunitatea What's Funny
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
stiu si eu ca nu am , dar numai stiu care sunt cele standard , de acceea am postat aici !! pt ca eu am avut forum mybb instalat si am facut conversia la pbpbb3 si mi sa convertit forumul fara permisiuni !!!thecrewstyle scrie:Nu cred ca ai vreo sansa sa le recuperezi pe cele vechi, asa ca trebuie sa le setezi tu iar.
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
eu nu vreau sa le setez asa cum vreau EU , doresc sa le setez pe cele standard (cele care se seteaza automat la instalarea forumului) !!!thecrewstyle scrie:Pai ce e asa greu sa le setezi cum vrei tu?