phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Mergea perfect forumul
A 2-a zi mi-a dat eroarea de mai sus
phpbb 2.10
Eroare pe 3x.ro - si nu am facut nimic
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cred că este o problemă temporară, momentan nici eu nu mă pot conecta la contul meu FTP.
Încearcă să îţi găseşti alt host..
Cum ai zis şi tu eroarea este pe doar pe host-ul 3x (eroare nu are de aface cu scriptul phpBB, în consecinţă nu este o problemă în funcţionare, de aceea o să mut subiectul în Diverse)
Încearcă să îţi găseşti alt host..
Cum ai zis şi tu eroarea este pe doar pe host-ul 3x (eroare nu are de aface cu scriptul phpBB, în consecinţă nu este o problemă în funcţionare, de aceea o să mut subiectul în Diverse)
- KoRnoise
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cipi_biz.. e o chestie simpla.. am patit-o si eu.. ideea e ca, in articolul cu instructiunile de instalare pe 3x.ro, iti spune ca parola de la baza de date e acceasi cu parola userului care il ai la ei.. dar nu e asa.. parola e una standard, pusa de ei.. o poti afla logandu-te pe site-ul lor.. deci tot ceea ce tre sa faci e sa iti mai descarci oadata config.php, si la $dbpasswd pui parola care o iei de pe 3x.ro.. sper sa reusesti.. chiar te rog sa imi spui daca a mers sau nu