Problema Ranks

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
TiTiR3Z
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Problema Ranks

Mesaj de TiTiR3Z »

Salut.Iarasi eu,am intampinat probleme la instalarea rank-urilor.Am urmat tutorialul de aici,insa punctul 9 nu se aseamana cu ce imi afiseaza mie in P.A..Din cate am inteles trebuie sa adaug calea imaginii respective (images/ranks/rankulmeu.gif),pe cand la mine nu imi apare sa adaug calea,ci imi apare direct sa aleg imaginea (imagine.png).Am facut asa,insa imi apare denumirea rank-ului (Administrator),iar unde ar trebui sa fie imaginea apare tot denumirea (Administrator).

Am citit cateva subiecte pe forum,am facut ceva modificari,insa niciuna nu imi permite sa adaug calea imaginii sau sa afiseze cumva imaginea in locul denumirii...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema Ranks

Mesaj de bogdan »

Dupa cum bine se poate observa in articolul respectiv: Tip articol: 2.x - IRF ceea ce inseamna ca a fost scris pentru versiunea phpBB 2.x deci sunt sanse sa nu corespunda cu ce exista acum in phpBB 3.x

Daca ai salvat imaginile in directorul corespunzator ar fi trebuit sa-ti apara cand faci selectia de fisier/imagine. Uite si un tutorial pt 3.x: http://www.phpbb.com/support/tutorials/ ... .php?tid=8
TiTiR3Z
Utilizator înregistrat

Mesaj de TiTiR3Z »

Am pus imaginile in forum/images/ranks,intru in P.A>Utilizatori si Grupuri>Administrare Ranguri,selectez rang-ul Administrator,aleg imaginea admin.png...si,dupa cum vedem in tutorial,ar trebui sa imi apara imaginea jos,nu imi apare...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Te incurci la un lucru care pentru multi pare elementar. Unde anume "jos" nu îţi apare ? Pune o captură să vedem !
TiTiR3Z
Utilizator înregistrat

Mesaj de TiTiR3Z »

Stiu ca e un lucru extrem de usor de facut,am mai avut un forum,totul a mers perfect acolo,insa aici (dupa cum o sa observati in imagine) ceva nu e in regula,in tutorialul video de mai sus la Imagine rang:,sub categoria de unde se alege rang-ul,aparea si imaginea acestuia...pe cand la mine nu apare ( http://img63.imageshack.us/img63/4127/ranksy.png )
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Da, aşa este !

Ar trebui sa verifici daca imaginea este pe server !
TiTiR3Z
Utilizator înregistrat

Mesaj de TiTiR3Z »

Sunt pe server,insa se pare ca nu le citeste,nu le vede,nu stiu...trebuie sa fie o extensie anume?sunt .png

Am facut si un print,se vede unde le`am pus si ce fisiere sunt in /ranks (eu stiu,poate lipseste ceva)

http://img51.imageshack.us/img51/8296/imagini.png
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Seteaza-le permisiuni CHMOD 644, vad ca acum au CHMOD 600, si incearca din nou !
TiTiR3Z
Utilizator înregistrat

Mesaj de TiTiR3Z »

Multumesc din suflet,merge,vaii...de ce nu am pus eu print de cand am deschis topicul...nu stiu...
DevilMayCry
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8

Mesaj de DevilMayCry »

Salut. O problema cu ranks am si eu. Am pus imaginile la ranks, apoi de pe forum am pus imaginile la fiecare rank in parte dar numai ca de exemplu la Moderator arata prima imagine care ar fi trebuit s-o arate unuia nou inregistrat. Mie ca admin imi arata imeginea pe care am pus-o.

Are cineva idee cum pot rezolva asta? Multumesc
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”