Tharsis
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Tharsis
Vreu sa va intreb daca pot sa modific in stilul "Tharsis" denumirea si link-urile butoanelor implicite cu care vine scriptul?
Daca imi dati ca si varianta "overall_header.html" nu functioneaza.
NU ma pricep foarte bine asa ca astept un raspuns mai "la subiect"
Va multumesc!
Daca imi dati ca si varianta "overall_header.html" nu functioneaza.
NU ma pricep foarte bine asa ca astept un raspuns mai "la subiect"
Va multumesc!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Tharsis
Da, poti sa le modifici in conditiile licentei pe care o gasesti in Tharsis/License/Tharsis License.pdf.
Nu inteleg ce vrei sa spui cu "Daca imi dati ca si varianta "overall_header.html" nu functioneaza" ?
Nu inteleg ce vrei sa spui cu "Daca imi dati ca si varianta "overall_header.html" nu functioneaza" ?
-
- Nou venit
nu cred ca gasesc Tharsis/License/Tharsis License.pdf
poate imi dai mai multe detalii.
poate imi dai mai multe detalii.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
De unde ai descarcat acest stil ?
-
- Nou venit
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
In urma descarcarii stilului, poti modifica culori, imagini, asezarea in pagina a continutului, indicatorii activ/inactiv, dar chiar daca aceste modificari sunt facute , este obligatorie mentinerea intacta copyright-ului din footer.
Aceasta regula nu mai este valabila in momentul in care modifici stilul de baza (prosilver in cazul de fata) continut in pachetul phpBB.
PS: pachetul pe care l-ai descarcat de pe phpBB.ro se pare ca nu mai are acel fisier de licenta si copyright. separat, motiv pentru care trebuie sa respecti regulile mentionate in fisierele de template (vezi prima parte a acestui mesaj).
Aceasta regula nu mai este valabila in momentul in care modifici stilul de baza (prosilver in cazul de fata) continut in pachetul phpBB.
PS: pachetul pe care l-ai descarcat de pe phpBB.ro se pare ca nu mai are acel fisier de licenta si copyright. separat, motiv pentru care trebuie sa respecti regulile mentionate in fisierele de template (vezi prima parte a acestui mesaj).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Nou venit
k....
si de unde pot sa modific culori, asezare in pagina???
"Aceasta regula nu mai este valabila in momentul in care modifici stilul de baza (prosilver in cazul de fata) continut in pachetul phpBB."
Sa inteleg ca acestui stil pot sa ii modific si partile din footer? adica copyright-ului?
Sa zicem ca ma decid la stilul "prosilver" - ma deranjeaza ca practic nu se vede "Scrie un subiect nou" pe langa stilul Tharsis in care apare ditamai butonul 'TOPICNOU". Se poate modifica sa se ataseze un buton ?
P.S. Poate imi rapsunde un "MODERATOR" pe mess, cred ca e mai simplu de comunicat.
si de unde pot sa modific culori, asezare in pagina???
"Aceasta regula nu mai este valabila in momentul in care modifici stilul de baza (prosilver in cazul de fata) continut in pachetul phpBB."
Sa inteleg ca acestui stil pot sa ii modific si partile din footer? adica copyright-ului?
Sa zicem ca ma decid la stilul "prosilver" - ma deranjeaza ca practic nu se vede "Scrie un subiect nou" pe langa stilul Tharsis in care apare ditamai butonul 'TOPICNOU". Se poate modifica sa se ataseze un buton ?

P.S. Poate imi rapsunde un "MODERATOR" pe mess, cred ca e mai simplu de comunicat.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
Reguli generale pentru temele/stilurile phpBB 3.0.x
- Stilului Tharsis, nu ii poti modifica footerul.
- Poti modifica footer-ul stilului proSilver ori subSilver, lasand la locul lui copyright-ul "Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group", respectiv "Translation/Traducere: phpBB România " in cazul abordarii traducerii in limba romana.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.