Gotyc scrie:Cod: Selectaţi tot
Te rog las-o mai moale. Inteleg varsta de 17 ani ai tai, si sindromul nervului de CS insa nu cred ca este OK sa ne tragem de sireturi bine?
Nu joc counter-strike de mult asa ca dute canta la alta masa ca oricum firme din astea sunt pe net cu caruta
Vorbeste frumos, nu mai folosi expresii de genul celor utilizate in postul anterior. SI firme de magazine de haine sunt o groaza, si totusi se investesc in ele, si mall-uri sunt 2 (in Iasi). Se vede ce abis esti in dezvoltarea unui business. Inainte de a mai face aprecieri de genul, iti recomand sa citesti o carte de marketing, si vei vedea ca nu conteaza cate business-uri de genul sunt pe piata, ci conteaza alte aspecte in acest sens. Acum, dupa cum am mai zis intr-un alt post, te rog nu`mi mai raspunde, pentru ca imi pierd timpul inutil cu tine. Daca vrei, ne vedem la o cafea si iti explic mai multe despre marketing. La varsta ta de 17 ani cred ca ar fi mai interesant sa incerci sa pui bazele la ceva temeinic pentru viitorul tau decat sa te certi pe forumuri si sa arati ca "tu esti cocosul" pe aici. Nu crezi? Ma uit la cei mai 'batrani' de pe acest forum, tot respectul. Ce limbaj adecvat au si ce stil placut de redactare; acum sa facem comparatia
Cod: Selectaţi tot
[b]asa ca dute canta la alta masa ca oricum firme din astea sunt pe net[/b]
Iti urez sa ochesti pe culmile cele mai inalte alte visurilor tale. Acum, daca tot ai inteles (sper din toata inima), te rog foloseste timpul pentru care mi-ai fi raspuns la acest post in a citi ceva util si constructiv pentru viitorul tau. Numai bine!