Nu există forumuri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Bobses
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat

Nu există forumuri

Mesaj de Bobses »

ţ˜tiu că pare a fi o problemă de permisiuni, dar totul pare în regulă (mă uit de două zile şi nu mi s-a părut nimic în neregulă, aşa că m-am decis să cer ajutor aici - subiectele găsite nu m-au ajutat) şi, totuşi, utilizatorii care se înregistrează primesc mesajul din titlu, neafişîndu-le nici o categorie sau forum.
În plus, noul utilizator înregistrat nu aparţ›ine nici unui grup. Dacă-l adaug eu manual în categoria Utilizatori Înregistraţ›i, totul e OK; altfel, nu poate face nimic pe forum.
Adresa forumului este: www.soferulamator.ro/forum
Forumul este integrat în site (construit în Joomla) cu Jfusion, astfel încît cei care se înregistrează pe site nu trebuie să-şi mai facă cont şi pe forum (autentificarea funcţ›ionează, deci nu cred că problema e de aici).
Ce ar trebui să mai verific? Unde aş putea să mă uit? Probabil îmi scapă ceva, dar nu ştiu ce...
Bobses
Utilizator înregistrat

Re: Nu există forumuri

Mesaj de Bobses »

Hm, se pare că, totuşi, ceva e în neregulă cu Jfusion şi trebuie să caut rezolvarea în altă parte... sau să renunţ› la integrarea forumului în Joomla (ori să folosesc alt forum).
Am dezactivat Jfusion şi acum se pare că un nou utilizator vede forumul fără probleme. Deşi nu-mi explic de ce...
Bobses
Utilizator înregistrat

Re: Nu există forumuri

Mesaj de Bobses »

Aş fi vrut să modific postul anterior, dar nu mai era posibil.
Am remediat problema printr-o simplă setare în Jfusion: Default Usergroup era diferit în configurarea pluginurilor :)) Am modificat pe Registered la ambele pluginuri şi acum se pare că totul e OK. După cum am zis şi înainte, totul era în regulă în permisiunile forumului. Habar n-am cum naiba nu mi-am dat seama pînă acum...

Topicul se poate închide.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”