Transfer de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Gruiaz
Nou venit

Transfer de date

Mesaj de Gruiaz »

buna! am si eu o problema. de fapt nici nu pot sa zic ca e o problema...mai degraba am cateva intrebari. ideea este in felul urmator: vreau sa import informatii dintr-o instalare phpbb mai veche si cu multe erori inntr-o instalare noua. ideea e ca vreau sa salvez si sa import in cea noua urmatoarele informatii: utilizatori(cu avatare, parola si toate informatiile aferente), structura forumurilor, posturile si atasamentele...mai pe scurt aproape tot in afara de seatari si mod-uri. intrebarea mea este ce la ce tabele din baza de date trebuie sa fac bakup/restore. sper sa ma poata ajuta cineva. toate cele bune!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Transfer de date

Mesaj de dorin »

In mod normal la toate tabelele din baza de date.
Ce inseamna instalare veche si intalare noua ? phpBB lanseaza versiuni, e vorba de versiuni diferite ?

Ai putea apela la Support Toolkit, care a fost creat, printre altele, si pentru a şterge coloanele, rândurile şi tabele din baza de date adăugate unei instalări standard a phpBB3 şi adaugă elementele lipsă care sunt necesare în baza de date.
Gruiaz
Nou venit

Mesaj de Gruiaz »

sunt vresiuni diferite adica 3.0.5 cea de unde vreau sa iau datele si 3.0.6 instalarea noua unde vreau sa le transfer.
ideea este in felul urmator: la instalarea veche sunt o tona de erori(nu m-am ocupat eu de administrarea siteului pana acum, nu ca nu ar fi putut aparea si daca ma ocupam eu... :) ) pentru ca s-au tot pus mod-uri s-au sters nu dezinstalat...in fine...mai multe probleme care cred ca ar lua prea mult timp sa fie identificate si corectate decat sa transfer datele de care am nevoie intr-o instalare clean.
deci datele de care am nevoie sunt: Utilizatori cu ranguri si toate cele aferente(avatar, semnatura, date personale, etc), structura forumurilor, postari si atasamentele din postari.
cam de asta am nevoie.
multumesc!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Eu as folosi Support Toolkit pe forumul 3.0.5, as curata tabele/campurile create de MOD-uri revenind la tabelele initiale si as face upgrade la versiunea 3.0.6
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”