Whats Funny
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Acum din câte văd eu,hostul e în downtime.Nu-i de mirare din moment ce este din românia.Decât să plăteşti 30-50 de ron pe un astfel de host mai bine îţi iei de la hostgator sau godaddy cu 7,5$/lună.
Îţi apreciez munca depusă la forum dar un prin lucru la care trebuie să te gândeşti când faci unul este nişa.Trebuie să fie originală şi cât mai interesantă.Dacă se nişază pe discuţii generale mi-e greu să cred că va avea un viitor glorios.
Ar trebuii să te apuci să faci şi site-ul mai repede.Eu îţi recomand wordpress dar să te văd cum modifici un template ca să arate precum forumul.După mine,e mult mai greu decât modificarea unui template phpbb.
Succes în continuare
.
Îţi apreciez munca depusă la forum dar un prin lucru la care trebuie să te gândeşti când faci unul este nişa.Trebuie să fie originală şi cât mai interesantă.Dacă se nişază pe discuţii generale mi-e greu să cred că va avea un viitor glorios.
Ar trebuii să te apuci să faci şi site-ul mai repede.Eu îţi recomand wordpress dar să te văd cum modifici un template ca să arate precum forumul.După mine,e mult mai greu decât modificarea unui template phpbb.
Succes în continuare

- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
Site-ul este floodat . Am primit mailuri de aminentare cum ca ma flodeaza lumea. Acum vorbesc cu cei de la Romarg 
O sa vad ce voi face cu forumul . Dar va ramane asa cum este.
Site-ul o sa fie pe un wordpress
. Ai dreptate. Nu este usor sa fac ca templateul de la blog sa semene cu cel de la forum. Daca nu voi reusi de unul singur, voi plati pe cineva 
Multumesc de sfaturi

O sa vad ce voi face cu forumul . Dar va ramane asa cum este.
Site-ul o sa fie pe un wordpress

Multumesc de sfaturi

Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
Salut
As mai vrea si eu niste sugestii de imbunatatire pentru forum , deoarece am prea mult timp liber, si nu stiu ce sa fac.
merci
As mai vrea si eu niste sugestii de imbunatatire pentru forum , deoarece am prea mult timp liber, si nu stiu ce sa fac.
merci
Comunitatea What's Funny
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
Re: Whats Funny
Salutare,
Am trecut forumul pe phpbb3 si am luat-o de la capat.
What's Funny trateaza o gama larga de subiecte.
Am implementat pe el un sistem care va acorda puncte pentru fiecare mesaj/subiect deschis pentru a incuraja utilizatorii.
Momentan le puteti folosi astfel:
1. Puteti cumpara bilete la Loterie care se desfasoara odata la cateva ore si puteti sa va mariti punctele.
2. Puteti sa le puneti la banca pentru a-i proteja ( a se citi punctul 3 ) de hoti si sa ii inmultiti.
3. Puteti sa furati de la alti utilizatori puncte ( nu si cele aflate in banca ).
Deocamdata nu avem multi vizitatori, asta se datoreaza lansarii recente. Sper ca pe viitor, aceasta problema sa se diminueze.
Restul veti afla doar vizitand http://whatsfunny.ro/forum
Astept pareri despre forum si poate va veti inregistra daca il gasiti interesant!
O zi buna.
Am trecut forumul pe phpbb3 si am luat-o de la capat.
What's Funny trateaza o gama larga de subiecte.
Am implementat pe el un sistem care va acorda puncte pentru fiecare mesaj/subiect deschis pentru a incuraja utilizatorii.
Momentan le puteti folosi astfel:
1. Puteti cumpara bilete la Loterie care se desfasoara odata la cateva ore si puteti sa va mariti punctele.
2. Puteti sa le puneti la banca pentru a-i proteja ( a se citi punctul 3 ) de hoti si sa ii inmultiti.
3. Puteti sa furati de la alti utilizatori puncte ( nu si cele aflate in banca ).
Deocamdata nu avem multi vizitatori, asta se datoreaza lansarii recente. Sper ca pe viitor, aceasta problema sa se diminueze.
Restul veti afla doar vizitand http://whatsfunny.ro/forum
Astept pareri despre forum si poate va veti inregistra daca il gasiti interesant!
O zi buna.
Comunitatea What's Funny
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
Re: Whats Funny
acelasi forum whatsfunny in alta structura
Daca vrei sa ne ajuti apasa si tu pe butonul register, nu dureaza mult

Daca vrei sa ne ajuti apasa si tu pe butonul register, nu dureaza mult