Erori la instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Erori la instalare

Mesaj de Mistiq »

Când termin de instalat forumul îmi zice la final stage:

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 390: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '2.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 440: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 441: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 442: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 443: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)

Aceeaşi eroare îmi dă şi când intru pe forum deasupra header. Am înlocuit şi fişierele dar degeaba.

Forumul e pe localhost.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Re: Erori la instalare

Mesaj de bogdan »

Modifica variabila date.timezone din fisierul local php.ini .

http://kb.siteground.com/article/How_to ... n_PHP.html
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Am modificat variabila dar tot degeaba, am dat şi clear cache.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Mistiq scrie:Am modificat variabila dar tot degeaba, am dat şi clear cache.
Si primesti in continuare eroarea de mai jos?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 390: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '2.0/no DST' instead
Celealte mesaje sunt determinate de alt motiv: cauta aici in forum dupa Cannot modify header information si ai sa afli ce trebuie facut.
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Forumul e 3.0.7 şi e pe calculator la mine(hostat cu xampp până îl termin de modificat), am pus la timezone Europe/Helsinki şi nu a dispărut eroarea. Mă gândesc să nu fie de la xampp acele erori cu debug.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Acolo sunt 2 tipuri de avertizari asa cum am explicat mai sus. E foarte clar ce trebuie facut in ambele cazuri.

Nu cred ca e din cauza serverului web (poti incerca cu un alt server pe local - ex EasyPHP)
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Atunci care ar fi rezolvările la amândouă? Am modificat unde mi-ai zis şi degeaba...
bogdan

Mesaj de bogdan »

Nu mi-e clar ce ai facut si ce erori obtii in continuare (ambele tipuri de erori/avertismente?).

Ai incercat pe local cu alt server web (EasyPHP) ?
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Simplu, orice fel de phpbb aş instala aceleaşi erori îmi dă. Nu modific nimic, termin de instalat, şterg folderul install şi dau refresh şi apar erorile.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Mistiq scrie:Forumul e 3.0.7 şi e pe calculator la mine(hostat cu xampp până îl termin de modificat), am pus la timezone Europe/Helsinki şi nu a dispărut eroarea. Mă gândesc să nu fie de la xampp acele erori cu debug.
Tot ce e posibil.
bogdan scrie:Ai incercat pe local cu alt server web (EasyPHP) ?
Nu ai raspuns la intrebarea mea. Poti folosi un alt port pentru serverul web (Apache) din pachetul EasyPHP.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”