salut, am incercat prin multe metode dar nu am reusit. am incercat sa pun userii dupa o baza de date pe actuala baza de date. imi cineva vreo idee cum pot pune?
deci vreau sa imi pun userii dupa baza de date vbulletin sa zicem pe actuala baza de date phpbb.
ps: am citit ce s-a mai discutat dar nu am ajuns la nici o concluzie, eu am incercat prin phpmyadmin sa fac chestia asta
baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: baza de date
Nu se poate face asa ceva. tabela de utilizatori este legata si de alte tabele ale phpBB. Poti totusi converti un forum vbulletin la phpBB. Poti citi mai multe aici.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu imi dau seama cum vrei tu sa importi doar userii. Ce faci cu celelalte informatii?
Pentru migrare ai nevoie de un convertor: vBulletin 3.x to phpBB3
Pentru migrare ai nevoie de un convertor: vBulletin 3.x to phpBB3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
despre aia stiu. am crezut ca mutarea la userii dupa vb pe phpbb este acceasi.
sa revin, sa zicem ca vreau sa mut userii dupa o baza de date phpbb pe alta baza, am incercat, am dat export la baza de date cu userii actuala, am intrat pe noua baza de date, am intrat la phpbb_users, am dat import files, am pus baza de date cu userii, si zice eroarea:
ce pot face ?
sa revin, sa zicem ca vreau sa mut userii dupa o baza de date phpbb pe alta baza, am incercat, am dat export la baza de date cu userii actuala, am intrat pe noua baza de date, am intrat la phpbb_users, am dat import files, am pus baza de date cu userii, si zice eroarea:
Cod: Selectaţi tot
Error
SQL query:
-- -- Dumping data for table `phpbb_users` -- INSERT INTO `phpbb_users` (`user_id`, `user_type`, `group_id`, `user_permissions`, `user_perm_from`, `user_ip`, `user_regdate`, `username`, `username_clean`, `user_password`, `user_passchg`, `user_pass_convert`, `user_email`, `user_email_hash`, `user_birthday`, `user_lastvisit`, `user_lastmark`, `user_lastpost_time`, `user_lastpage`, `user_last_confirm_key`, `user_last_search`, `user_warnings`, `user_last_warning`, `user_login_attempts`, `user_inactive_reason`, `user_inactive_time`, `user_posts`, `user_lang`, `user_timezone`, `user_dst`, `user_dateformat`, `user_style`, `user_rank`, `user_colour`, `user_new_privmsg`, `user_unread_privmsg`, `user_last_privmsg`, `user_message_rules`, `user_full_folder`, `user_emailtime`, `user_topic_show_days`, `user_topic_sortby_type`, `user_topic_sortby_dir`, `user_post_show_days`, `user_post_sortby_type`, `user_post_sortby_dir`, `user_notify`, `user_notify_pm`, `user_notify_type`, `user_allow_pm`, `user[...]
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '1' for key 1
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu se poate face ce vrei tu si in modalitatea in care ai procedat !
Iti voi explica si de ce.
In baza de date curenta sa presupunem ca ai un numar de 100 de utilizatori, fiecare avand un ID (sau o cheie, un numar asociat) de la numarul 1 la numarul 100.
In baza de date exportata, sa presupunem ca ai un numar de 70 de utilizatori, fiecare cu un ID de la numarul 1 la 70. Atunci cand exporti BD se genereaza un cod SQL (cel pus in mesajul tau) care spune ceva de genul "insereaza in tabele de utilizatorii, urmatorii utilizatori, incepand cu utilizatorul cu ID = 1..."
In momentul in care rulezi acest cod si incerci sa importi inregistrarile in baza de date curenta, in tabela de utilizatori exista deja un utilizator cu ID = 1.
Drept consecinta vei avea pe care il vezi la finalul erorii.
In baza de date curenta sa presupunem ca ai un numar de 100 de utilizatori, fiecare avand un ID (sau o cheie, un numar asociat) de la numarul 1 la numarul 100.
In baza de date exportata, sa presupunem ca ai un numar de 70 de utilizatori, fiecare cu un ID de la numarul 1 la 70. Atunci cand exporti BD se genereaza un cod SQL (cel pus in mesajul tau) care spune ceva de genul "insereaza in tabele de utilizatorii, urmatorii utilizatori, incepand cu utilizatorul cu ID = 1..."
In momentul in care rulezi acest cod si incerci sa importi inregistrarile in baza de date curenta, in tabela de utilizatori exista deja un utilizator cu ID = 1.
Drept consecinta vei avea
Cod: Selectaţi tot
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Poti eventual modifica id-urile din fisierul exportat din vBulletin folosind numere (consecutive) dupa ultimul id existent in phpBB3 (poti folosi Excel pentru aceasta operatie de inlocuire).
Astfel nu vei mai avea probleme cu duplicatele...
Astfel nu vei mai avea probleme cu duplicatele...
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
aha am intelesdorin scrie:Nu se poate face ce vrei tu si in modalitatea in care ai procedat !
Drept consecinta vei aveape care il vezi la finalul erorii.Cod: Selectaţi tot
bogdan @ am inteles cum sta treaba
va multumesc!