Optiunea Select All la Code
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Optiunea Select All la Code
Buna. Sper ca am postat bine. As dori cum pot face sa am optiunea Select All care sa selecteze tot ce se afla in code, exact ca la tema prosilver? Vreau sa aiba code-ul aceasta optiune si la alta tema, de ex. Avalon Blue. Cum pot face asta? Multumesc
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Optiunea Select All la Code
Functia Select All e continuta in fisierul forum_fn.js
Ai aici exemplificat cum se poate adauga aceasta functionalitate la stiluri bazate pe subsilver2.
Ai aici exemplificat cum se poate adauga aceasta functionalitate la stiluri bazate pe subsilver2.
-
- Utilizator înregistrat
Mersi. Am rezolvat.
Ca sa nu deschid alt topic, am un bbcod spoiler si vreau sa-i implementez si lui aceasta otiune cu select all. Am incercat ca si la code, dar nu merge, tot ce face acel link este sa ma duca la inceputul paginii. HTML replacement de la acest bbcod se afla mai jos:
Imi puteti spune cum as putea sa adaug optiunea cu Select all si la acest spoiler? Multumesc foarte mult.
Ca sa nu deschid alt topic, am un bbcod spoiler si vreau sa-i implementez si lui aceasta otiune cu select all. Am incercat ca si la code, dar nu merge, tot ce face acel link este sa ma duca la inceputul paginii. HTML replacement de la acest bbcod se afla mai jos:
Cod: Selectaţi tot
<dl class="spoiler"><dt>{TEXT2} | <a href="javascript: void(0);" onclick="var spoiler = this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('dd')[0]; if ( spoiler.style.display == 'none' ) { spoiler.style.display = 'block'; this.innerHTML = 'Ascunde codul'; } else { spoiler.style.display = 'none'; this.innerHTML = 'Afiseaza codul'; };">Afiseaza codul</a></dt><dd style="display: none; margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" overflow: auto; width: 100%;><pre class="spoiler">{TEXT1}</pre></dd></dl>

-
- Utilizator înregistrat
Chiar nu stie nimeni?

-
- Utilizator înregistrat
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
1. Conform regulamentului nu ai voie faci dublu post într-un topic într-un interval de 24 de ore.
2. Conform regulamentului, probleme diferite = topicuri diferite.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
1. Uita-te mai bine la ora la care au fost facute posturile.paranormal scrie:1. Conform regulamentului nu ai voie faci dublu post într-un topic într-un interval de 24 de ore.
2. Nu te mai baga in seama daca nu ma poti ajuta.