Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi
Am o problema, am cautat pe acest forum dar nu am inteles nimic din posturi.
cand incerc sa votez imi spune: Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi.
din ce cauza?
folosesc etech, am modificat la ea cateva imagini.
care este problema ?
cand incerc sa votez imi spune: Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi.
din ce cauza?
folosesc etech, am modificat la ea cateva imagini.
care este problema ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimi
Activeaza Debug si vezi daca primesti si alte mesaje: knowledge/kb_show.php?id=130
Incearca o tema standard (proSilver/subSilver2) si vezi daca iti merge.
Incearca o tema standard (proSilver/subSilver2) si vezi daca iti merge.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
In cele mai multe cazuri acest tip de eroare apare atunci cand nu ai actualizat fisierele stilului la ultima versiunea phpBB utilizata.
- bogdan
Citeste articolul: Verificare versiune stil/temadorin scrie:In cele mai multe cazuri acest tip de eroare apare atunci cand nu ai actualizat fisierele stilului la ultima versiunea phpBB utilizata.
-
- Utilizator înregistrat
Conform acestui articol totul este in regula.bogdan scrie:Citeste articolul: Verificare versiune stil/temadorin scrie:In cele mai multe cazuri acest tip de eroare apare atunci cand nu ai actualizat fisierele stilului la ultima versiunea phpBB utilizata.
Da, pe alta tema merge.bogdan scrie:Incearca o tema standard (proSilver/subSilver2) si vezi daca iti merge.
Exact asa am facut, am sters // din fata la cele 2 linii si forumul merge la fel, adica nu mi-a aparut nicio eroare.bogdan scrie:Activeaza Debug si vezi daca primesti si alte mesaje: knowledge/kb_show.php?id=130
Inca o data intreb, cum pot rezolva acesta problema?
- bogdan
Ideea e sa capturezi eroarea pe tema care nu merge si nu pe cele standard. Ai inteles acum?yOz scrie:Exact asa am facut, am sters // din fata la cele 2 linii si forumul merge la fel, adica nu mi-a aparut nicio eroarebogdan scrie:Activeaza Debug si vezi daca primesti si alte mesaje: knowledge/kb_show.php?id=130
Daca temele standard functioneaza corect atunci cel mai bine ar fi sa iei legatura cu autorul temei folosite de tine. Poate respectivul a uitat ceva .... Incearca totusi ce am scris mai sus.
-
- Utilizator înregistrat
cred ca stii tema eTech nu? autorul nu este roman, din cate stiu eu, eu doar am modificat cateva imagini.bogdan scrie:Ideea e sa capturezi eroarea pe tema care nu merge si nu pe cele standard. Ai inteles acum?yOz scrie:Exact asa am facut, am sters // din fata la cele 2 linii si forumul merge la fel, adica nu mi-a aparut nicio eroarebogdan scrie:Activeaza Debug si vezi daca primesti si alte mesaje: knowledge/kb_show.php?id=130
Daca temele standard functioneaza corect atunci cel mai bine ar fi sa iei legatura cu autorul temei folosite de tine. Poate respectivul a uitat ceva .... Incearca totusi ce am scris mai sus.
- bogdan
Nu o stiu dar poti cauta pe net sa vezi cine e autorul si sa-l contactezi. Ce legatura are daca e sau nu roman?
Inainte insa, instaleaza pe local un forum curat incluzand tema asta si vezi daca ai aceeaasi problema.
Inainte insa, instaleaza pe local un forum curat incluzand tema asta si vezi daca ai aceeaasi problema.
-
- Utilizator înregistrat
asta`i singura rezolvare? parca stiam ca se modifica ceva dintr-un fisier si dupaia merge, dar nu mai stiu cum erabogdan scrie:Nu o stiu dar poti cauta pe net sa vezi cine e autorul si sa-l contactezi. Ce legatura are daca e sau nu roman?
- bogdan
Da, poti proceda si asa daca stii ce sa modifici.
Eu ti-am recomandat sa testezi tema asta pe un forum curat sa vezi daca functioneaza cum trebuie. Daca nu merge, iei legatura cu autorul ei. Daca merge inseamna ca ai modificat tu ceva mai mult in fisierele forumului.
Eu ti-am recomandat sa testezi tema asta pe un forum curat sa vezi daca functioneaza cum trebuie. Daca nu merge, iei legatura cu autorul ei. Daca merge inseamna ca ai modificat tu ceva mai mult in fisierele forumului.