Salut.
Doresc sa modific daca se poate mesajele trimise dupa completarea formularului de inregistrare, mesajele trimise dupa activarea contului si mesajele trimise in momentul in care se trimite mesaj in masa.
am rasfoit forum-ul si nu am gasit, poate nu am cautat eu ce trebuie !
scuze daca s-a mai discutat si va rog sa ma ajutati !
multumesc anticipat !
Cum pot sa modific mesajele automate ale forumului
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa modific mesajele automate ale forumului
Vezi fisierele din diretorul \language\limba_folosita\email
Daca le modifici le cele pentru limba romana ai grija sa fie in formatul UTF-8 NO BOM: viewtopic.php?p=109581#p109581
Daca le modifici le cele pentru limba romana ai grija sa fie in formatul UTF-8 NO BOM: viewtopic.php?p=109581#p109581
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.07
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
iarta-mi naivitatea dar mai bine intreb decat sa stric ceva:D
forum-ul este in limba romana si este 99% pentru romani. deci trebuie sa modific textul romanesc.
asadar : ce inseamna " UTF-8 NO BOM " si cum fac sa ma asigur ca sunt in acest format ?
din nou, poate suna foarte copilaresc, dar : downloadez fisierele, le modific cu notepad si le urc inapoi. asa as proceda in mod normal. ce trebuie sa mai fac ?
multumesc anticipat !
forum-ul este in limba romana si este 99% pentru romani. deci trebuie sa modific textul romanesc.
asadar : ce inseamna " UTF-8 NO BOM " si cum fac sa ma asigur ca sunt in acest format ?
din nou, poate suna foarte copilaresc, dar : downloadez fisierele, le modific cu notepad si le urc inapoi. asa as proceda in mod normal. ce trebuie sa mai fac ?
multumesc anticipat !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Ai citit informatia din link-ul furnizat mai sus? Eu cred ca e destul de clar cum trebuie modificate fisierele. Vezi si: viewtopic.php?p=114709#p114709demential scrie:asadar : ce inseamna " UTF-8 NO BOM " si cum fac sa ma asigur ca sunt in acest format ?
Eventual sa cureti cache-ul din Panoul administratorului.demential scrie:din nou, poate suna foarte copilaresc, dar : downloadez fisierele, le modific cu notepad si le urc inapoi. asa as proceda in mod normal. ce trebuie sa mai fac ?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.07
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
ok. incerc maine si revin cu feedback
multumesc frumos!