Skill mode + user reputation procentual

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Skill mode + user reputation procentual

Mesaj de Log1teCk »

Salutare, am gasit pe un forum niste module destul de utile si as vrea sa aflu daca le pot gasi.
1. unul din ele ar fi sa poti sa-i setezi unui user skillul la un lucru, gen "GFX", sa poti sa-i acorzi ca un rang in functie de progresia sa.
2. celalalt e user reputation, l-am gasit pe phpbb.com insa n-am gasit undeva sa fie sub forma procentuala (0%-100%).

Exemplu: http://j.imagehost.org/0376/1_14.jpg
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Skill mode + user reputation procentual

Mesaj de bogdan »

1. Detaliaza ce inseamna "sa-i setezi unui user skillul la un lucru". Cum adica "sa poti sa-i acorzi ca un rang in functie de progresia sa" ? Cel fel de progresie?

2. Procent (pentru reputatie) fata de ce?
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Mesaj de Log1teCk »

2. adica sa fie un gen de karma sa spun asa si cine lumea iti da "+" sau "-" si se adauga acolo cat la suta ai ( exemplu 47% reputatie )
1. adica pentru GFX skill de exemplu sa ai sa spun asa 6 ranguri( incepator, descurcaret , bun , foarte bun, grafician , profesionist ) si un administrator sau moderator sa poate sa ii creasca acest rang sa spun asa dupa progresul sau in activitatea respectiva. ( un exemplu foarte bun este ce ai si tu la detalii [ Nivel php/phpBB: Experimentat ] ) dar insa sa pot sa le seteze un administrator, nu sa si-l selecteze singur
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

1. Daca tot se asigneaza manual, creeaza mai multe ranguri in Panoul administratorului iar administratorii (sau moderatorii ce au atributii administrative) le vor asocia cu utilizatorii in cauza la un anumit moment dat cand se modifica experienta. Daca vrei in functie de numarul de mesaje, procedezi la fel (similar cum am facut noi aici).

2. Probabil poti adapta Karma MOD ca sa foloseasca procente in loc de numere absolute.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”